Laidoje „Bus visko“ kalbėdamas apie mamos mirtį, Tomas sako: „Niekam nelinkiu praeiti tokių niuansų, kuomet reikia kūną pasiimti iš užsienio, vaikščioti, pasirašinėti dokumentus. Rodos, kaltinau visą pasaulį ir pykau ant visų, kaip šioje situacijoje galima apskritai kažką tvarkyti, kodėl, jūs, žmonės, man liepiate čia kažką pasirašinėti?“

Tomas buvo atviras ir papasakojo apie savo santykius su šeima. Mama judviejų su broliu dvyniu susilaukė labai jauna. Atlikėjas tikina, kad dėl šios priežasties santykiai su mama buvo kitokie, buvo juntamas artumas, tačiau jie buvo ne kaip vaiko ir mamos – jie buvo labiau kaip draugai. Mamai išvykus į Angliją, jiedu keletą metų gyveno savo gyvenimus.

Alen Chicco su mama

Pastaruoju metu tarsi norėjo kompensuoti už tą laiką, per kurį vieni nuo kitų buvo atitolę, todėl paskutiniais metais matydavosi vis dažniau, o šį rudenį mama turėjo visam laikui sugrįžti gyventi į Lietuvą. Deja, Tomas išgirdo skaudžią naujieną – jos nebėra.

„Nespėjau jai pasakyti gražių žodžių, nespėjau turėti gilesnio pašnekesio su mama. Norėčiau jos paklausti daugiau. Kaip ji jautėsi, kai mes buvome vaikai. Sužinoti, kuo ji žavėjosi, ką ji mėgo. Tiek daug norėčiau jos paklausti“, – jautriai kalbėjo Alen Chicco, rašoma pranešime spaudai.

Šį rudenį Tomo mama turėjo pirmą kartą atvykti ir į sūnaus koncertą. Deja, nespėjo. Todėl jautrų pasirodymą, atsisveikindamas su ja, Tomas surengė jau ant jos kapo ir mamai padovanojo jos mėgstamiausią dainą – grupės „The Beatles“ „Let it be“.

Atlikėjas prisipažįsta, kad būtent dainavimas jį suartino su šeima. Pasirodo, jis buvo pirmasis šeimoje, nusprendęs žengti scenos keliu, todėl ilgą laiką nesuprastas. Tomo talento ir noro dainuoti aplinkiniai tuomet nevertino rimtai. Atlikėjas prisipažįsta, kad jaučiausi vienišas. Tačiau sudalyvavęs televizijos projekte vaikinas pagaliau buvo išgirstas.

Alen Chicco su mama

„Jaučiausi nematomas. Tai davė tokį užsidegimą tapti matomu. Norėjau ne tik išeiti į gatvę ir pareikšti – aš čia, norėjau pateikti save kaip meno formą. Kai mane pamatė jau kažkur, kitoje šviesoje, visa giminė sukluso. Tarsi kažkas atsirado. Giminei ir šeimai tikriausiai reikėjo tos akimirkos, kad pamatytų žmogų kažkur toliau nei kambarys“, – kalbėjo Alen Chicco.

Tomas atviras – dalyvavimas ne viename TV projekte ir gautas šeimos palaikymas, rodos, buvo tai, apie ką jis visada svajojo. Tomo tėtis į filmavimus eidavo jo palaikyti su plakatais, o mama stebėjo sūnaus sėkmę gyvendama Jungtinėje Karalystėje ir juo be galo didžiavosi.

Kas padėjo Tomui susitaikyti su mamos netektimi? Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją