Kalbėdama apie tai, kaip gimė naujas albumas, kurį iš viso sudaro 9 dainos, Inga neslėpė, kad susidūrė ir su kančiomis.

„Bet žodis kančia nėra kažkoks veiksmažodis, iš kurio kažkas gimtų. Tai yra gyvenimas. Tu jį gyveni, reflektuoji šį tragišką, baisų, visiškai neištveriamą pasaulį. Aš ginuosi nuo jo kūryba – toks yra mano būdas, aš kitaip nemoku, man susprogtų galva ir išprotėčiau. Tad šiame albume ir yra tas reflektavimas savo šešėlinės pusės. Jis ne šiaip sau vadinasi „Grožis ir nuodai“ – tai apie tą fasadinę pusę ir apie tą šešėlį, kurį būtina pažinti“, – kalbėjo I. Jankauskaitė.

Delfi TV studijoje apsilankiusi moteris atskleidė, kad daina „Grožis ir nuodai“ (šiuo pavadinimu pavadintas ir visas albumas) vis tik nėra jos mėgstamiausia.

„Paprastai kiekvienam kūrėjui mylimiausia daina būna tikrai ne ta, kurią sutiktų groti radijo stotys. Ta, kuri yra mažiausiai formatas, kuri yra tikras atsipindys to kūrybinio žmogaus, kuris neklauso taisyklių ir viską tyčia daro priešingai. Tai yra daina „Narcizas“ ir aš jos šiandien neatliksiu būtent dėl šių išvardintų priežasčių“, – juokėsi „Delfi Premjera“ viešnia.

Žinoma moteris pristato ne tik naują albumą, bet ir kviečia į vienintelį ir didžiausią savo pasirodymą, kuris įvyks jau gruodžio 9 dieną sostinės „Avia Solutions Group“ arenoje. Koncerte bus ir viešnia, vieną kūrinį Inga atliks su Evgenya Redko.

„Tos didelės erdvės suteikia galimybę papaišyti didesniais teptukais, įgyvendinti vizualinius sprendimus. Bus šventė“, – kalbėjo atlikėja.

Šį albumą Inga baigė įrašinėti jau praėjusios vasaros pradžioje, o šiuo metu mintys sukasi ir apie naujus projektus.

Gyvą Ingos Jankauskaitės koncertą galite pamatyti laidoje „Delfi Premjera“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją