Akvilė televizijos žiūrovų širdis savo talentu užkariavo tokiuose lietuviškuose serialuose kaip „Moterys meluoja geriau“, „Rezidentai“, „Meilužės“ ir daugybėje kitų. O savo, kaip aktorės universalumą, ji taip pat atskleidė ir atlikdama motinos rolę filme „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ bei įkūnydama šnipės Pinigėlės vaidmenį brangiausiame šių metų lietuviškame filme „Laikinai jūsų“, rašoma pranešime spaudai.

Moteris užaugo aktorių šeimoje, todėl pirmieji jos žingsniai scenoje prasidėjo jau kūdikystėje. O sulaukusi penkerių, Akvilė debiutavo savo pirmajame spektaklyje. Besimokydama ji leisdavo vakarus teatre, kur įdėmiai stebėdavo ir žinių semdavosi iš repetuojančių aktorių. Tokiu būdu Akvilė puoselėjo ir savo vaidybinį meistriškumą.

„Esu labai dėkinga už galimybę stebėti ir mokytis iš profesionalių aktorių. Man yra garbė susitikti su aktoriais, kurie mane augino ir mokė patys to nesuprasdami“, – pasakojo Akvilė.

Prieš pradedant aktorės karjerą, A. Žirgulytę pastebėjo ir modelių agentūros darbuotojai, kurie įžvelgė išvaizdžios merginos potencialą dėl jos aukšto ūgio ir lieso kūno sudėjimo. Tiesa, kai kurių agentūros darbuotojos žodžių Akvilė nepamiršta iki šiol – pastarieji jai paliko gilų įspūdį.

Laidoje mergina prabilo ir apie sunkias užduotis savo kelyje. Ji atskleidė, kaip sekasi įkūnyti intymias scenas, kaip neįsimylėti savo kolegų ir kokios scenos būna pačios baisiausios.

„Apsinuoginti prieš kamerą man nėra tekę. Nežinau, galbūt tai dėl to, kad nepasitikiu savo kūnu. Dar nebuvau projekte, kuriame jausčiau, kad nuogą savo kūną rodyti yra svaru“, – pasakojo ji.

Garsi aktorė D. Rudokaitė, kuri buvo Akvilės motina, šiemet paliko mūsų pasaulį. Jos gyvenimas ir karjera, pasižymintys drąsa ir talentu, tapo šaltiniu, iš kurio Akvilė stiprybės ir įkvėpimo semiasi ir toliau.

„Su mama turėjome ypatingą ryšį. Ji dėl to labai stengėsi, bet tai supratau tik pasibaigus paauglystei. Pagarba ir pasitikėjimas buvo tai, kas visada augino ir tvirtino mūsų ryšį. Buvome ne tik mama su dukra, bet ir geriausios draugės“, – prisiminimais dalinosi Akvilė.

Po mamos netekties aktorė atvirai pradėjo dalintis savo išgyvenimais ir emocijomis socialiniuose tinkluose.

Akvilė prabilo ir apie kitą savo gyvenimo etapą, kai būdama 7-erių, išgyveno tėvų skyrybas. Ir nors su mamos antrąja puse Akvilė netrukus ėmė puikiai sutarti, visai kitaip buvo su biologiniu tėčiu – praėjo ne vieneri metai, kol ryšius pavyko atnaujinti. Laidoje A. Žirgulytė atskleidė, kaip šiuo metu atrodo jų santykiai, ir kodėl net planuoja kartu vesti renginius.

„Reikėjo subręsti ir pereiti per daug iššūkių, kol suvokiau, jog abu tėvai man yra reikalingi. Dabar aš sakau: „Mama, tu išėjai ir palikai mane su dviem tėčiais“, – šypsojosi pašnekovė.

Laidos pabaigoje Akvilė prabilo ir apie ateities planus. Ji atskleidė, kas yra jos naujasis mylimasis, kuo jis sužavėjo Akvilę ir kaip jie tvarkosi su iššūkiais, kylančiais dėl meilės scenų vaidyboje.

„Pasaulis pagal moteris“ – jau šį sekmadienį 10 val. ryto tik per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją