79;jau, jog Violetos būklė labai sunki, ji serga anoreksija, nuolat lankosi pas medikus, turi tikrai rimtų problemų“, – laidoje savo nuomonę dėstys slaptas informatorius.

„Nesąmonė! Violeta niekada neturėjo ir neturi problemų, susijusių su valgymu, atvirkščiai – ji valgo labai daug“, – TV3 žiūrovus tikins žvaigždės mama, anksčiau grožio imperijos karaliene tituluota Sabina Repčenkienė. Tiesa, „Be komentarų“ komandai paprašius interviu su jos dukra, Sabina griežta: „Šiuo metu Violeta vengia viešumos.“

„Violeta tikrai atrodo per liesa. Pamačius tokio liesumo merginą ar moterį, dažniausiai kyla įtarimas, jog ji serga anoreksija“, – pažvelgusi į V. Repčenkaitės nuotrauką sako buvusi žinoma manekenė Aistė Jasaitytė-Čeburiak, įkūrusi psichologijos ir saviraiškos studiją ir mokanti moteris pamilti savo kūną.


„Be komentarų“ komanda susisiekė ir su V. Repčenkaitės vyru, reklamos specialistu Mindaugu Vosyliumi-Mindoza. Kaip jis atsakys į žurnalistų klausimus? Infošou „Be komentarų“ – jau šįvakar 20.30

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)