47-erius metus trukusią santuoką dainininkas tebevadina pragaru. Sako, jog ne kartą buvo pasiryžęs santykius nutraukti, tačiau išdrįso tik dabar. Atlikėjas tikina, jog per ilgus santuokos metus jam įgriso praktiškai viskas. Bet bene labiausiai – kartūs žmonos žodžiai, jog jis esą – debilas, ubagas ar senis. Kartais M. Lemanienė būdavo dar piktesnė ir vyro klausdavo, kada gi šis padvės.

„Aš nesakyčiau tokių dalykų apie ją, jei ji nebūtų pradėjusi pirma. Ji norėjo karo – karą ir gaus“, – sakė A. Lemanas.

Pasak Alekso, jo žmona buvo itin valdinga moteris. Po koncertų jis turėdavo jai paskambinti ir atsiskaityti, kiek pinigų uždirbo. O grįžęs namo net sulaukdavo sąskaitos už žmonos išlaidas. Komiška, tačiau jų nepadengus Aleksui buvo išrašomas skolos lapelis.

„Kol koncertuoju, ji per tą laiką jau taksi apvažiavus kelias parduotuves. Grįžus jau būna paruošti tris, keturi čekiai, kuriuos reikėjo apmokėti. Mokėjau už visus jos pirkinius, taksi, net nusičiaudėjimą, atsiprašant“, – tikino A. Lemanas ir pridūrė, jog neturėjus reikiamos sumos žmonos pirkiniams padengti, šioji liepdavo pasirašyti knygoje „Alekso skolos Mildai“.

A. Lemanas teigia, jog sulaukdavo daugybės nepelnytų įžeidinėjimų iš buvusios žmonos. Daugelio jų – net viešose vietose.

„Grįžtu iš koncerto, grąžinu aš jai tą skolą ir vėl piniginė tuščia. Atvažiuojame į parduotuvę, o ji: „Tai ką, debile, iš mano pinigų gyvensim?“, – pasakodamas nusijuokė atlikėjas.

Pora bene prieš pusę amžiaus susipažino anuomet labai populiariame „Dainavos“ restorane. Aleksas taip susižavėjo Milda, jog ir pats įsidarbino restorane. Netrukus – ir susipažino su mažamečiu Mildos sūnumi Jaroslavu.

Aleksas Jaroslavą augino kaip savą nuo penkerių metų. Būtent draugystė su Mildos sūnumi privertė jį vesti.

„Kai vienu metu jis man pasakė „tėveli“, taip susigraudinau... Atėjau į restoraną ir pasakiau, jog mums reikėtų susirašyti. Žiedus nuvažiavau nupirkti...“ – prisiminimais dalijosi atlikėjas.

Pasak Alekso, po prieš 15 metų įvykusios tragiškos Jaroslavo mirties, jo žmona tapo tik dar netvarkingesnė ir nerūpestingesnė. Kasdien valgyti A. Lemanas ją veždavo į kavines, o maudytis – į SPA centrus.

„Čia išvis anekdotai. Nupirkau skalbimo mašiną, iškviečiau meistrą, meistras ją pajungė. Skalbimo mašina tapo spintele. 20 metų skalbyklė nematė nė lašo vandens“, – sakė Aleksas ir patikino, jog žmona nešvarius rūbus sumesdavo į maišus ir liepdavo išvežti į skalbyklą.

Anot Lietuvos estrados veterano, kai kuriose landynėse daiktai geriau sudėti, nei jų namuose. Nė vienas draugas negalėjo užeiti į svečius, nes Mildai buvo gėda dėl šiukšlynu paverstų namų.

„Aš per tą šiukšlyną vos praeidavau iki savo lovos“, – sakė A. Lemanas.

Paskutinį kartą patikrinti Mildos jausmus Aleksas ryžosi papasakojęs išgalvotą istoriją apie neva jam nustatytą ketvirtos stadijos vėžį. Tai esą turėjo padėti jam apsispręsti dėl skyrybų.

Dainininką šokiravo M. Lemanienės reakcija. Šioji aiškiai pareiškė jo neslaugysianti. Be kita ko, ir niekuomet nemylėjusi.

Po skyrybų daininkas buvusiai sutuoktinei paliko santuokoje užgyventą 3 kambarių butą Antakalnyje, taip pat sumokėjo dalį pinigų iš jam teismo priteisto garažo.

Tiesa, dabar dainininko gyvenimo vargai – jau praeityje. Jis turi viską, ko visuomet troško - žavią ir rūpestingą mylimąją Liną, kurios dėka, kaip sako, pirmąjį kartą pajuto tą tikrąją meilę.

Naujoji A. Lemano širdies draugė – 20 metų jaunesnė virėja, dirbanti sanatorijoje. Beveik dvejus metus kartu esanti pora džiaugiasi gyvenimu viename populiariausių Lietuvos kurortų – Birštone.

„Pasirodo, jau nuo vaikystės, nuo dešimties metų, ji mano dainomis gyveno“, – apie Liną pasakojo A. Lemanas.

Atlikėjas pridūrė, jog būdamas su Lina, kasdien vis jaunėja ir net mielai norėtų ją vesti.

„Dėl vedybų – viską parodys laikas. Aš niekada neatsisakysiu, jei tik ji sutiks!“ – tikino scenos veteranas.

Aleksas Lemanas ir mylimoji Lina
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1814)