Organizatoriai primena, jog visi įsigiję bilietus į koncertą Kauno sporto halėje, su tuo pačiu bilietu galės nemokamai apsilankyti ir zoologijos sode, kur lankytojų nuo 16.00 val. lauks smagi šventė.

,,Finalinį paramos koncertą vesti patikėjome dviem televizijos profesionalams. Tai TV3 žiūrovams puikiai pažįstami veidai – Audrė Kudabienė ir Egidijus Knispelis. Jie nuolat dirba gerumo labui, padeda žmonėms, o šįkart jų užduotis bus atskleisti opiausias gyvūnų problemas bei įtikinti visuomenę, jog pagalba jiems – tai mūsų visų atsakomybė“, – pasakoja renginį organizuojančios prodiuserių kompanijos ,,TymDrym“ prodiuseriai Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius.

,,Noriu pabrėžti, jog prisidėti prie šios akcijos niekas neprivalo, tai nėra mūsų būtina pareiga, tačiau neįsivaizduoju, kokia širdis turėtų būti to, kuris nelinkėtų gero tiems gyvūnams. Lai kiekvienas atiduoda savo duoklę taip, kaip gali: kas dėmesiu, kas litu, kas kitais gerais darbais. Tikiu, kad zoologijos sodai buvo sukurti parodyti žmonėms laukinę gamtą iš arčiau, tad parodykime geriausia, ką galime“, – ragina viena iš vakaro vedėjų A. Kudabienė.

Visi norintys prisidėti ir paremti zoologijos sodą gali aukoti skambindami arba siųsdami trumpąsias žinutes specialiais akcijos numeriais 1890 (auka 2 litai) ir 1490 (auka 5 litai), pervesdami neribojamą aukos sumą interneto tinklalapyje ir įsigydami bilietą į „Pirk dramblį“ paramos koncertą Kauno sporto halėje. Be to, jau visai netrukus Lietuvos paštas pradės prekybą išskirtinai projektui sukurtų atvirlaiškių kolekcija – įsigydami atvirlaiškį, dalį sumos paaukosite zoologijos sodui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)