Jau šįvakar, tiesioginės transliacijos metu su realybės šou „2 Barai“ turės atsisveikinti dar vienas barmenas. Šią savaitę vėl mažesnę apyvartą dirbdama bare surinko juodųjų velnių komanda, todėl jiems teko nelengva užduotis – į kovą dėl išlikimo pasiųsti vieną dalyvį, kuria tapo boksininkė Lina.

Ant karštosios kėdės pasiųsta mergina pastaruoju metu sulaukė nemažai daugumos dalyvių, ypač vaikinų, kritikos. Pasak jų, nors ji labai draugiška, tačiau projekte „slysta“, nėra įdomi ir charizmatiška. Kas atsisės šalia Linos šįvakar spręs ne kartą ant karštosios kėdės sėdėjęs ir daugiausiai pliusų surinkęs šios savaitės lyderis Juozas.
Tačiau svarbiausiu savaitės įvykiu, kuris prikaustė visų žiūrovų dėmesį, tapo tai, kad į projektą kelioms dienoms atsikraustė šou vedėjas J. Jankevičius.

Humoristas į šou atvyko su slapta misija – barmenui Juozui stengėsi padėti susigrąžinti mylimąją. Panašu, kad žinomam komikui pavyko savo misiją įgyvendinti – Juozas ne tik pakvietė mylimąją Dariją atvykti, bet ir padarė tai, ko dar nėra buvę per realybės šou istoriją – paprašė už jo ištekėti.

Rudenį kino ekranus pasieksiančiame filme „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ pagrindinį vaidmenį atlikęs J. Jankevičius juokėsi, kad filmuodamasis šiame kino filme išmoko tiek viliojimo paslapčių, jog drąsiai jomis nusprendė pasidalinti su Juozu.

Žiūrovams ir dalyviams sekmadienio vakaras žada ne tik daugybę intrigų, bet ir begalę smagių emocijų bei geros muzikos. Dalyviams savo dainas dovanos Nijolė Pareigytė ir Remigijus Žiogas, projekto dalyvė Gabija, o šou himną atliks Silvester Belt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)