Iš Kento, Didžiosios Britanijos, kilusi Jess Smith, šią naujieną paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“. „Neseniai atšvenčiau savo 19 gimtadienį ir po daugybės apmąstymų nusprendžiau, kad atėjo metas tai pasakyti visiems, – rašė ji savo paskyroje. Slėpiau tai ilgai, tačiau draugų palaikymas suteikė man pasitikėjimo ir aš nusprendžiau atsiskleisti. Aš esu saulė iš „Teletabių“. Nors buvo ne vienas pretendentas prisistatyti saule iš „Teletabių“, bet aš vienintelė galiu papasakoti tikrąją istoriją“. Mergina šiuo metu studijuoja šokį pirmame kurse Kenterberio Kristaus bažnyčios universitete.

Anot people.com, Jess mama 1996 metais savo dukrą nuvežė į ligoninė pasverti. Ligoninės darbuotojai buvo gavę prašymą iš kompanijos „Ragdoll Productions“ padėti surasti kūdikį su miela šypsena. Vaikiškas Jess gargaliavimas papirko ligoninės personalą.

„Tai buvo kažkas naujo ir mes sutikome, kad mūsų dukra filmuotųsi, bet nesitikėjome, kad tai taps kažkas tokio, – britų žiniasklaidai sakė J. Smith mama. – Jie pasodino mūsų dukterį prieš kamerą, o ji tik šypsojosi ir juokėsi žiūrėdama į tėtį. Neturėjome jokios žinios, ar ji atrinkta, kol po kelių mėnesių mums pranešė, kad ji bus rodoma seriale“.

Koks buvo Jess atlygis už savo pirmąjį vaidmenį gyvenime? Kaip skelbia people.com, jos tėvams buvo sumokėta 388 svarai (kiek mažiau nei 1000 litų), o pačiai aktorei atiteko dėžė žaislų.

„Teletabiai“ buvo rodomi nuo 1997 m. iki 2001 m. per BBC kanalą. Šou greitai tapo populiariu visame pasaulyje ir 2001 m. laimėjo prestižinį BAFTA apdovanojimą. Nors laida yra orientuota į 1-4 metų vaikus, tačiau dažnai ją žiurėdavo ir vyresnio amžiaus žmonės. Iš viso buvo sukurta 365 šio serialo serijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)