„Jeigu tau nutiko kažkoks dalykas, kuriuo nesididžiuoji, turi tiesiog tai priimti. <...> Ar buvo pabliauta į pagalves? Buvo ir rimtai pabliauta. Gal pas gydytojus ir galvą reikėjo pasitaisyti. Bet išlipti pavyks tik tokiu atveju, jeigu nemeluosi. Iš kitos pusės, turiu savybę kitą rytą prabusti laiminga“, – kalbės Agnė.

Stilistė prabils ir apie savo buvusį vyrą Mantą – praėjo jau keleri metai, kai pora pasuko skirtingais keliais. Nepaisant to, jiedu turi sūnų Leoną, kuriam, pasak Agnės, šiandien ji yra didžiausias autoritetas.

„Aš galvojau, kaip galėjau ištekėti už žmogaus, už kurio ištekėjau. Mes iš tiesų skirtingi. Man atrodo, kad gamta kartais sujungia žmones, kurie neturėtų būti kartu, pavyzdžiui, vien dėl to, kad atsirastų tobulas kūdikis. Aš planavau išvis neturėti vaikų. Ir staiga sutinku savo buvusį vyrą ir tą patį vakarą užsimanau vaikų. Mes susituokėme po poros mėnesių, nes norėjome turėti vaiką. Pastojau praėjus mėnesiui po vestuvių“, – šypsosi laidos viešnia.

Prieš kurį laiką A. Jagelavičiūtė pranešė nusipirkusi butą pačiame Vilniaus centre. Tačiau laidos vedėjai ir žiūrovams Agnė prisipažins – dabar ji dvejoja, ar tai buvo išties geras sprendimas.

„Blogiausia, kas nutiko mano gyvenime – buto įrengimas. Jau buvau priėmusi sprendimą jį parduoti. Palyginti su tuo, kiek aš turėjau pinigų iki buto ir kaip aš jų neturiu dabar, tai eina sau. Tai iš tiesų nebepakeliama. <...> Dabar į tai žiūriu labai rezervuotai. Aš turbūt įveiksiu šitą projektą, bet tolimesnio likimo nežinau, nes man praėjo meilė“, – kalbės ji.

Laidoje „Pas Editą“ bus paliesta ir jautri, tačiau Agnei itin svarbi tema – pašnekovė pasakos apie apsilankymus pas psichoterapeutus bei pagrindinę problemą, su kuria susidūrė per eilę metų.

„Pagalbos psichoterapijoje ėmiau ieškoti prieš 10 metų. Pagrindinė to priežastis – aštrus santykis su visuomene. Aš neturiu jokio kiauto, turiu baltą pilvą, kaip ežiukas ir jį slepiu. Kai mane užgauna, man ilgai skauda, – atviraus Agnė. – Ėmiau išekoti pagalbos, bet tie 10 metų yra į niekur.

Psichoterapeutai nesupranta, kas yra įžymybių psichoterapija. <...> Prieš metus, visiško nervinio lūžio momentu, pasirinkau važiuoti į kliniką ir pabūti kelias dienas. Ten sutikau žmogų, su kuriuo intensyviai dirbame. Tai yra geriausia, kas nutiko mano gyvenime.

Visas pokalbis su Agne Jagelavičiūte – laidoje „Pas Editą“, kurią galėsite išvysti ateinantį penktadienį, tik per Delfi TV.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)