Lietuvoje Šarūnas dirba neseniai, tačiau jau spėjo pagarsėti kaip pačių įvairiausių įvaizdžių kūrimo specialistas. Ilgą laiką su Prahoje įsikūrusia „Elite Model Look” agentūra bendradarbiavęs visažistas žmogaus veidą gali pakeisti neatpažįstamai. Patekusi į jo rankas ta pati mergina gali tapti ir nekalta fėja, ir fatališka širdžių užkariautoja. Rankoje laikydamas „Luis Voutton” šepetėlį, pagamintą iš natūralių ponių šerių, Šarūnas pasijunta tari Picasso, ant baltos drobės tapantis ryškų ir išraiškingą atlikėjo veidą.

Šio grožio žinovo paslaptis paprasta: net geriausia kosmetika nepadės, jei ja bus naudojamasi neišmanant grimavimo pagrindų ir žmogaus anatomijos. Juolab jei makiažas kuriamas scenai. Tuomet jis turi būti patvaresnis, ryškesnis, atitikti atliekamo kūrinio charakterį.

Makiažo specialistas kylančioms žvaigždutėms negailės patarimų, kaip prižiūrėti nuo sceninio grimo pavargusią veido odą. Vis dėlto, net jis pripažįsta, jog, nepaisant brangių kremų, nemažai scenos žvaigždžių vis tik negali pasigirti idealia išvaizda. Tuomet ir prireikia grimo meistrų, kurių dėka artisto veidas ima spindėti – kartais ne tik nuo blizgių kosmetikos priemonių, bet ir nuo šilumos bei dėmesio, kurį Šarūnas iš visos širdies skiria kiekvienam atlikėjui.