Indrė jaučia, kad pernai žiūrovams parodė ne viską. Šiemet į „Lietuvos balsą“ ją atlydėjo širdies draugas – žinomas roko daininkas Vladas Kovaliovas.

Indrė ir Vladas iki šiol atskirai buvo tik scenoje. „Ji – energinga, ryški, gal net aikštinga. Jis – išmintingas ir turintis patirties. Nei amžiaus skirtumas, nei aplinkinių šnairavimas, Indrei ir Vladui nesutrukdė būti kartu“, – taip projekto dalyvius siužete prieš pasirodymą pristato „Lietuvos balso“ rengėjai.

„Tiesą sakant, jeigu kreipčiau į tai dėmesį, galbūt ir pastebėčiau tokius dalykus. Bet kadangi man nelabai rūpi, aš visada renkuosi nuomonę, jog tie žmonės, kurie skersai kreivai žiūri į amžiaus skirtumą, į mūsų santykius, jie mano gyvenime neturi jokios vietos po saule. (juokiasi). Žinau, kad man jie niekada nei padės, nei paguos, nei man jie kažką duos, nei aš jiems duosiu. Tokių žmonių nuomonė man buvus nebuvus“, – juokėsi muzikinio projekto dalyvė.

Merginai antrino ir jos mylimasis V. Kovaliovas: „Mes tiesiog norime išsilaisvinti. Mes norime parodyti, kad nereikia gėdytis to, ką tu turi“.

Pirmosios "Lietuvos balso" laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)