; “Lietuvos balso” ringą žengė Roberta Vitkevičiūtė ir Benas Muraška su “Maroon 5” hitu “Moves like Jagger”. “Benui daina buvo patogesnė, Roberta nė per nago juodymą nenusiliedo. Tačiau už jus stipresnė buvo pati daina. Užvedimu net nekvepėjo”, – teigė po pasirodymo A. Valinskas. Valinskai ir D. Montvydas palaikė Robertą, Merūnas – Beną. Lemiamą žodį tarė jų mokytoja Katažina – ji projekte paliko antrą kartą projekte dalyvaujantį Beną.

Antriejį pasirodė M.Vitulskio mokiniai – būsimoji teatro režisierė Agnė Juškėnaitė ir vestuvių muzikantas Tomas Maluškevičius su daina “Crying in the rain”. “Atleiskit, aš netaktiška. Kuris iš jūsų Agnė? Aš visada už savitas poras”, – sakė I. Jankauskaitė. A. Valinskas po dainos apšalo: “Atrodė, jog Tomas visą dainą bijojo gauti į galvą.” Visi mokytojai prapliupo juoktis, o Merūnas šluostėsi juoko ašaras. M. Vitulskis priėmė sprendimą – projektą paliko Tomas, o Agnė keliauja į kitą etapą.

Dvi K. Zvonkuvienės damos – Urtė Garbačiauskienė ir Natalija Demeško publiką pakerėjo lyriška daina “Pasaka”. Lyriškas pasirodymas sužavėjo visus mokytojus. Visi pripažino, jog ši daina labiau tiko Urtei, būtent ji pasirodė stabiliau. Jų mokytoja Katažina pasirinko jaunąją mamytę – Urtę. Džiugi žinia Natalijai – ją pavogė D. Montvydas ir ji tęsia savo muzikinę kelionę “Lietuvos balse”.

Valisnkų mokiniai, du meniškos sielos vyrai – Justinas Stanislovaitis ir Rolandas Rutkauskas, atliko dainą “Something I need”. “Rolandas neregavo į savo partnerį, o Justinas labai blaškėsi savo nekoordinuotais judesiais. Tikriausiai abu labai jaudinotės. Bet aš pasirinkčiau Justiną”, – sakė D. Montvydas. Pasitarę Inga ir Arūnas Valinskai pasirinko Justiną, su projektu atsisveikino Rolandas.

Du duetai – Scenos grandas Vladas Kovaliovas su širdies drauge Indre Launikonyte bei du vestuvių muzikantai Donatai atliko lietuvišką dainą “Nubudom per vėlai”. “Čia buvo žvaigždžių kvartetas. Žiauriai “fainai” buvo”, – teigė Merūnas. “Būkit atsargus. Vienas iš Donatų “kabina” Indrę. Gresia pavojus. Aš pastebėjau”, – Katažina perspėjo roko žvaigždę Vladą. Trys mokytojai – Katažina, Merūnas ir Donatas palaikė šeimyninį duetą, tačiau Valinskai pasirinko Donatus. Bet tai ne pabaiga Indrei ir Vladui – juos mėgino pavogti Katažina ir Donatas. “Moterys sutaria tarpusavy geriau. Donatai, nepyk”, –savo pasirinkimą komentavo Vladas.


mso-ansi-language:EN-US">

Trečiąją “Lietuvos balso” dvikovų laidą vainikavo D. Montvydo mokinių Ievos Pieškutės ir Notos duetas su daina “One love”. “Nors be abejonės Nota buvo stipresnė, man tarp jūsų pritrūko dueto”, – komentavo K.Zvonkuvienė. “Tu užlipai ant scenos jau pralaimėjusi”, – Ievą apibūdino A.Valinskas. Merginų mokytojas pasirinko Notą, Ieva Pieškutė paliko
projektą. 

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)