Kovo 8-oji yra puiki ir šilta tradicija, skirta pagerbti ir priversti nusišypsoti visas moteris. Tačiau mes norime, kad ši diena keltų nuotaiką visiems, tad nepamirštame ir vyrų, kviesdami juos palaikyti moterims kompaniją kine,“ – pasakoja festivalio direktorė Vida Ramaškienė.

Pavasarišką Moters dieną kartu su „Kino pavasariu“ paminėti ir bilietus su nuolaida įsigyti žiūrovai yra kviečiami tik kino teatrų kasose. Speciali kaina taikoma pavieniams bilietams ir abonementams.

Kasmet ši šventinė akcija sulaukia itin didelio populiarumo, vis didesnis „Kino pavasario“ gerbėjų būrys užgula kino teatrų kasas. Tad festivalio organizatoriai siūlo nedelsti - traukti į kino teatrus jau dabar ir pasinaudoti šventine proga įsigyti bilietų į nepamirštamus kino seansus pigiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją