„Zion Train yra ryškiausia
reaggae
stiliaus muzikos grupė, todėl ją ir kvietėme į festivalį, norėdami supažindinti su jų muzika ir Lietuvos publiką. Festivalio lankytojams jie labai patiko, džiaugiamės, kad jie vėl sugrįžta čia su savo gyvu koncertiniu pasirodymu“, - kalba festivalio „Be2gether“ muzikinės programos direktorius Dovydas Bluvšteinas.

„Zion Train“ jau penkiolika metų nepaleidžia lyderių pozicijos scenoje ir priverčia šėlti publiką nuo Brazilijos iki Japonijos. Praėjusiais metais išleistas grupės albumas „Live as One“ vasarį laimėjo geriausio dub albumo vardą reaggae Grammy apdovanojimuose. Šį albumą grupė įrašė kartu su septyniais vokalistais iš skirtingų pasaulio kraštų bei muzikantais iš Italijos, Vokietijos, Kroatijos, Jamaikos.

“Be2gether” penktadienio vakarą suteikia išskirtinę nuolaidą ketinantiems rugpjūčio 14 – 17 dienomis vykti į Norviliškes. Visi, į kokteilių ir muzikos barą “L'Amour” atsinešę 2008 metų muzikos ir meno festivalio “Be2gether” bilietą, į “Zion Train” koncertą pateks su 25 procentų nuolaida.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją