Remiksuodamas šokių muzikos hitus Dynoro sugrojo ir puikiai Lietuvos publikai pažįstamos merginų grupės „69 danguje" kūrinį „Velniškas greitis". Šis jo pasirinkimas daugelį nustebino, tačiau sulaukė ir gausių ovacijų.

Dynoro grojo tarp abiejų pagrindinių scenų buvusioje pakyloje. Jo pasirodymo metu ant scenų keitėsi vaizdai, o dainoms pasiekus kulminacijas išsiverždavo putos ar dūmai. Visa festivalio publika audringai šoko ir negailėjo plojimų bene labiausiai trokštamam šių dienų didžėjui.

Primename, kad neseniai jis sužibėjo ir viename didžiausių pasaulio šokių muzikos festivalių – Belgijoje vykstančiame „Tomorrowland". Elektroninei muzikai neabejingiems renginio dalyviams iš viso pasaulio atlikėjas savo pasirodyme sugrojo ir trumpą ištrauką iš „Tautiškos giesmės". Tokiu iš Vilniaus kilusio didžėjaus gestu susižavėjo tūkstančiai tautiečių, tačiau atsirado ir tų, kurie ėmė kvestionuoti, ar Lietuvos himnas gali skambėti tokiame pramoginiame kontekste.

Garsiajame „Tomorrowland" festivalyje savo pasirodymo metu, kuris vyko pagrindinėje renginio scenoje, Dynoro sugrojo ne tik milžiniško populiarumo sulaukusios dainos „In My Mind" remiksą, bet ir nepamiršo parodyti, iš kur jis yra kilęs.

Vilniuje gimęs didžėjus vos užlipęs ant scenos sulaukė ovacijų. Praėjus keliolikai minučių nuo savo pasirodymo Dynoro sušuko: „Draugai, jūs esate puikūs! O dabar prašyčiau šiek tiek triukšmo mano gimtinei Lietuvai!".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)