Disneilende emocijos liejosi laisvai

„Mano brolis su žmona nutarė savo dukrai prieš pirmuosius jos mokslo metus padovanoti kelionę į Disneilendą. Aš stipriai tam nesipriešinau ir išvažiavau. Iš Mančesterio į Paryžių atskrido ir jos krikšto tėtis. Visi kartu ir praleidome savaitgalį, - situaciją paaiškino Ayda. – Būtų skridęs ir Alanas, bet jis turėjo šokius repetuoti“.

Užplūstančiu adrenalinu nevengianti pasimėgauti moteris tikėjosi, kad Disneilende turėtų būti panašiai kaip atrakcionų parke, tačiau įsitikino, kad šios vietos smarkiai skiriasi, tačiau specialiai vaikams sukurtame animacinių filmų herojų parke taip pat netrūksta emocijų.

„Ten tokios emocijos, galvojau, kad ten atėjusi apsiverksiu. Vaikai laksto aplinkui tokie laimingi, ištisai groja lėliukiška muzika, laksto mikiai, dalija parašus, fotografuojasi, vaikai peliuko ausytėmis pasipuošę vaikštinėja – nerealus jausmas“, - Disneilendo atmosferą bandė perteikti Ayda.

50 eurų kainuojantis bilietas vienai dienai į pasakų šalį atrodo toks menkas užmokestis už tuos išgyvenimus, kuriuos vaikai patiria bendraudami su garsiausiais animacinių filmukų personažais, skrisdami virš sumažintų miestų, stebėdami „Karibų piratų“ mūšius ir ant veido trykštančius dirbtinės jūros lašus.

„Dieve mano, o kokie gražūs ten paradai! Pats įspūdingiausias – vakarinis, kurio metu mergaitės aprengiamos visokiomis princesėmis, pelenėmis, gražuolėmis. Vaikšto daug princesių, stebuklingomis lazdelėmis mojuoja, išplėstomis akimis viską įsimena ir plačiai šypsosi“, - įspūdžiais dalijosi pirmą kartą Disneilende apsilankiusi moteris.

Šiek tiek kuklesnė, tačiau ne mažiau įdomi parke įsikūrusi kino studija, kurioje vaikai susipažįsta, kaip gimsta jų pamėgti trumpametražių filmukų personažai, ir patys paveiksliukus dėliodami ir įgarsindami kuria animacinius filmus.

Mylimieji ketina įsivaikinti mažylį

„Nei Paryžius, nei Londonas manęs niekada netraukė, poreikio nebuvo, noro – taip pat. Pirmą kartą aplankėme visas žymiausias Paryžiaus vietas – labiausiai man įstrigo turgumi vakare pavirstantys Eliziejaus laukai, kuriuose juodukai prekiauja garsių dizainerių rankinių plagiatais, ir įspūdingas Eifelio bokštas“, - pasakojo Ayda.

Įspūdžiais trykštantį, jaukia šeimynine atmosfera alsuojantį savaitgalį kartu su krikšto dukra ir svainium Paryžiuje praleidusi Ayda nekantrauja, kada į meilės sostinę sugrįš kartu su savo mylimuoju. Moteris neslepia, kad vis dažniau kartu su Alanu pasišneka apie būsimas atžalas ir neatmeta galimybės vieną jų įsivaikinti.

„Kai yra noras, visada atsiranda galimybės. Mes nei spardomės, nei planuojame. Nieko specialiai nedarome, bet labai apsidžiaugtume. Kalbėjomės ir apie galimybę įsivaikinti kūdikį“, - atviravo Ayda, svajojanti apie gausią šeimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją