Jūsų bendravardės Agnė Jegelavičiūtė, Agnė Zuokienė, Agnė, Zakaravičienė bei Tina Turner, Tina Karol stiprios moterys. Ar tai visų šių vardų savininkių bruožas? 

 
Agnė: Stiprybė – būtinas bruožas visiems, norintiems išlikti savo vėžėse.

Samanta: Aš labai stipri. Gyvenimas priverčia būti tokia. Be to, manau visos moterys turi būti tokios. 

Agnės ir Tinos vardų reikšmės labai panašios. Jie reiškia tyra, skaisti, šventa. Iš pirmo žvilgsnio neatrodot angeliukai – anaiptol nevengiat drąsiai išsakyti savo nuomonę. Gal viduje skypi visai kitoks žmogus? 

Agnė; Visada sakiau, kad aš tyras, doras vaikas! O jei rimtai, nuomonės turėjimas, skirtingai, nei jos brukimas kitiems, neprieštarauja išvardintiems bruožams.

Samanta: Ačiū, jog nemanot, kad esu angelas (juokiasi). Nedėviu jokių kaukių ir nesidangstau kitokiais įvaizdžiais – esu tokia, kokia esu. 

Kokia jūsų vardų istorija?

Agnė: Gimiau. Davė vardą. Negalėjau paprieštarauti – burna buvo pilna pieno...

Samanta: Tai labai ilga ir graži istorija kaip ir mano vardas. 

Ar dažnai verkiat?

Agnė: Dažniausiai virktelėju itin stipriai emociškai paveikiuose spektakliuose. Gal ir dažniau paverkčiau, bet tos ašaros nebėga.

Samanta: Jei tuo metu taip emociškai jaučiuosi – verkiu. Nereikia tramdyti ašarų.


Ar kada nors pagalvojot, jog norėtumėt pasikeisti vardą?

Agnė: Tiek mano vardas, tiek pavardė jau yra didelė dalis manęs. Galiausiai, tikiu atsitiktinumu, kad sekundė, kuomet tėvai parinko man vardą, turėjo tam savą reikšmę. 

Samanta: Tina yra mano sceninis vardas. Aš gyvenu su juo kiekvieną dieną ir man jis labai patinka. Draugai vaikystėje mane vadino taip. (šypsosi) 

#VisosEmocijos


„Lietuvos balso“ finalas jau šiandien 19 val. per LNK!





Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)