Pirmieji ant scenos žengė Valinskų mokiniai. Pirmąją „žalią kortą“ suteikė Aleksandrui Dirmantui – o pirmieji kausis: Donatai, J. Stanislovaitis ir D. Šemiotas. A. Valinskas palinkėjo ringo senbuviui boksininkui D. Šemiotui nesiimti fizinių veiksmų. I. Valinskienė nepritarė: „O man tai būtų įdomu, jei nepanaudotų.“ R. Vilkončius nesusipratęs paklausė: „Kaip suprasti? Nesimuškit – bet norim kraujo.“ Visi prapliupo juoktis, o Valinskas pridūrė: „ Visos moterys kraugerės.“

„Pasikartosiu. Daugirdai, jūs pats geriausias dainininkas-sportininkas visame pasaulyje“, – sakė M. Vitulskis.
Valinskai buvo lakoniški – pirmuosius į „Lietuvos balso“ finalus delegavo du Donatus. Antrasis buvo boksininkas D. Šemiotas. Deja, J. Stanislovaitis paliko projektą.

D. Montvydas savo pirmąją „žalią kortą“ suteikė šešiolikmetei J. Budaitei. O kautis iškvietė – M. Vitkauskaitę, A. Janonį, N. Demeško. Po visų trijų pasirodymų K. Zvonkuvienė atsistojusi plojo Natalijai: „Dėkoju Dievui ir Donatui, jog pastebėjo jos potencialą.“ Valinskas sukritikavo berniuką-saldainiuką A. Janonį: „Man rodos, tu per greitai patikėjai savo sėkme. Ir jei tu šiandien iškrisi – tu būsi pats kaltas.“ Visgi D. Montvydas suteikė šansą toliau tęsti muzikinę kelionę – Natalijai ir Audriui. Milda paliko projektą.

Antrąją „žalią kortą“ Valinskai davė dainuojančiai kriminologei R. Andruškevičiūtei. Tarpusavyje kautis turėjo R. Randaman, A. Bubilaitė ir A. Tomkevičiūtė.
„Viskas buvo tikslu ir gražu. Tai yra tai, kas „Lietuvos balsui“ kelia kartelę“, – po pasirodymo teigė D. Montvydas. M. Vitulskis negailėjo komplimentų Reginai, joje jis įžvelgė neribotą potencialą. O Aistė pasirodė atliekanti šį pasirodymą jau dvidešimtį metų. Pirmąją į finalus Valinskai palydėjo Aistę, antroji – Agnė. Deja, Regina paliko „Lietuvos balsą“.

Antrąjį kelialapį į „Lietuvos balso“ finalus D. Montvydas padovanojo Notai. O tarpusavyje susikovė – Morning Deww, Monika su Kristina ir Liana Pušnova.
Po Lianos pasirodymo Valinskai buvo sužavėti. I. Valinskienė pareiškė: „Retai kada taip sakau. Liana, norėčiau pasivogti nemažai iš jūsų balso.“ M. Vitulskis manė, jog Monikai ir Kristinai nelemta būti duetu: „Jūs solistės.“ Katažina paantrino savo kolegai. O Lianą titulavo scenos šeimininke: „Atrodė, jog atėjai, padainavai ir nugalėjai.“ D. Montvydo nusprendė, jog Liana keliauja į kitą „Lietuvos balso“ etapą, prie jos prisijungė Monika su Kristina. Deja, Morning Deww paliko projektą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)