Kas tau yra kantri autoritetas?

Balsas numeris vienas – amerikiečių kantri dainininkė Trisha Yearwood. Taip pat labai žaviuosi dainų kūrėja, dainininke bei smuikininke Alison Krauss.

Kas tau svarbiausia gyvenime?

Šeima: tiek mano seneliai, tėvai bei brolis, tiek mano būsimas vyras ir vaikai. Muzika mano gyvenime yra jau tokiame etape, kai nebemąstau ar ji man svarbi – ar ne. Ji tiesiog yra mano gyvenime. Ji yra manyje.

Sijonas ar kelnės?

Nuotaikos reikalas. Dažniausiai dėviu kelnes. Bet su mielu noru užsisegu sijoną. Tada jaučiuosi ypatinga.

Ką drąsiausio galėtum padaryti dėl „Lietuvos balso“?

Tikriausiai, kad atsiprašyti iš specialybės pamokos. Tai pareikalautų daug drąsos!

Svajonių pusryčiai...


Kiaušinienė su šonine kokiame nors Tenesio valstijoje kaime, medinio namo lauko terasoje klausant vietinio kantri muzikos radijo iš senos radiolos.

Kokių komentarų sulaukei po eterio?

Labai blogų komentarų nesulaukiau. Buvo, kam užkliuvo mano judesys scenoje, bet čia skonio reikalas. O teigiamų komentarų buvo nemažai. Labiausiai įstrigęs, jog mano aukštai spiegiantis balsas visai nenusibodo.

Kiekvieną vakarą tu...

Kiekvieną vakarą aš judu – šoku arba sportuoju. Priklauso nuo savaitės dienos. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau trenkiau kumščiu į stalą ir nusprendžiau nebesėdėti vietoje. Kiekvienam muzikantui reikalinga bent minimali fizinė apkrova. Pradėjusi lankyti šokius bei sportuoti jaučiuosi tikrai daug geriau. O ir groti daug lengviau.

Be kokios šiuolaikinės technologijos neapsieitum?

Galėčiau išsiversti be visų technologijų.Tačiau jei reikia rinktis – tai būtų mobilusis telefonas. Sunku būtų ištverti nesusisiekus su šeima, likusia Klaipėdoje.

Kodėl pasirinkai smuiką?

Man tebuvo ketveri metai, nemąsčiau, kuo jis ypatingas. Pamačiau užsienio talentų konkursą, kuriame panašaus amžiaus berniukas grojo smuiku. Tuomet pradėjau tampyti tėvus už skvernų, kad vestų mane kur nors mokytis. Nemečiau šio instrumento dėl jo galimybių, asociacijų su žmogaus balsu.Šio instrumento stebuklas tai, jog kiekvieno atlikėjo rankose jis skamba skirtingai.Tikriausiai todėl smuikininkai labai nenoriai duoda savo instrumentą kam kitam (šypsosi).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)