Kai kur galimos perkūnijos. Pūs juntamas pietinių krypčių vėjas. Vietomis šio vėjo gūsiai pasieks 15-17 m/s. Temperatūra daug kur kops iki 22-27, kai kuriose Vakarų Lietuvos vietovėse bus 19-21 laipsnis.

Trečiadienį atkeliaus dar viena lietaus zona iš vakarų. Tiek naktį, tiek dieną sulauksime lietaus, dieną vyraus trumpi lietūs, vietomis su perkūnija. Pūs pietinių krypčių vėjas. Naktį jis bus nestiprus, dieną pasieks 6-11 m/s greitį. Naktis bus pakankamai šilta ir atvės tik iki 12-17, o dieną šils iki 20-25 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį taip pat neišvengsime lietaus. Naktį vietomis, o dieną vėl beveik visur numatomi trumpi lietūs. Įdienojus kai kur pažaibuos, nugriaudės perkūnija. Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš pietų. Per perkūniją jis kai kur trumpai įsismagins iki 15-20 m/s. Naktis ir toliau bus šilta - 12-17 laipsnių, o dieną šils sparčiau ir temperatūra pasieks 21-26 laipsnius šilumos.

Artėjant savaitgaliui orai žymesnių pokyčių nežada. Bus vasariškai šilta, retkarčiais atgaivins trumpi lietūs su perkūnijomis.