Ketvirtadienį numatomas didesnis debesuotumas. Nakties metu vietomis, daugiausiai, šiaurinėje šalies dalyje palis. Dieną nedidelis lietus galimas vietomis šiaurės rytiniuose šalies rajonuose. Pūs gūsingas vakarų, pietvakarių krypties vėjas. Naktis dar bus žvarbi, vietomis teliks vos vienas kitas laipsnis šilumos, o dieną temperatūra kils aukščiau nei trečiadienį. Vilniuje ir Kaune numatomas nepastovus debesuotumas, galimas menkas lietus. Naktį temperatūra svyruos tarp 6–9 laipsnių. Dieną Vilniuje oras šils iki 20, Kaune iki 21 laipsnio. Šiauliuose debesys tai susibėgs, tai vėl skirstysis, protarpiais palis. Naktį bus apie 10, dienos metu apie 21 laipsnį šilumos. Pajūryje be kritulių. Naktį vyraus debesuotumas, temperatūra sieks 12 laipsnių. Įdienojus saulės spinduliai orą sušildys iki 19 laipsnių.

Penktadienį daug kur bus saulėta ir vasariškai šilta. Didesni debesys ir trumpas lietus gali užklysti tik į šiaurės rytinius šalies pakraščius. Išsilaikys vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse naktį bus apie 11, dieną apie 26–27 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktį termometrai fiksuos 12–13, įdienojus 26 laipsnius šilumos. Prie jūros naktį temperatūra svyruos apie 14, dieną apie 21 laipsnį šilumos.

Šeštadienį be didesnių pokyčių: išsilaikys saulėti, sausi ir itin šilti orai. Gaivins nesmarkus šiaurinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 14, dieną apie 26 laipsnius šilumos. Šiauliuose naktį temperatūra sieks 11, įdienojus 24 laipsnius šilumos. Pajūryje nakties metu vyraus 13, dieną 24 laipsnių temperatūra.

Sekmadienį numatoma dar viena graži ir karšta diena. Kai kur pietinėje šalies dalyje dieną temperatūra gali šoktelti ir iki 29 laipsnių. Pūs silpnas šiaurės, šiaurės rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangus bus skaidrus. Naktį vyraus 12, dieną 26 laipsnių šiluma. Šiauliai mėgausis dangaus žydryne. Naktį numatoma 11, dieną 24 laipsnių temperatūra. Prie jūros bus giedra. Naktį termometrai rodys 13, dieną 23 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , panašu, kad karštis tempo nelėtins ir jau ateinančios savaitės pradžioje jau daug kur alins 30 laipsnių temperatūra. Tačiau, panašu, kad laukiantiems lietaus yra gera žinia. Pagal dabartinius duomenis, antradienį vietomis, o trečiadienį jau daug kur, gali nuvilnyti lietūs su perkūnija. Karštis tuo metu atslūgs.