Kasmetinis gėlių festivalis daugeliui jau tapo mėgstama tradicija, pritraukiančia šeimas, poras ir pavienius lankytojus, ieškančius atokvėpio tarp nuostabiausių vasaros žiedų bei žavinčios dvaro atmosferos. Artėjant rudeniui gėlynuose ypač atsiskleidžia astrų, serenčių, zinijų, ežiuolių, celiozijų grožis – ryškiai geltoni, rožiniai, auksiniai ir oranžiniai jų žiedai šviečia tarsi saulės spinduliai, rašoma pranešime spaudai.

Pakruojo dvaras

Gėlių, meno ir meilės“ festivalio metu lankytojus kasdien džiugina lygių Lietuvoje neturintys cirko artistų ir aktorių pasirodymai, unikalios dvariškos pramogos visai šeimai, užsukti kviečia dar neregėtos erdvės. Ir visa tai elegantiškų spalvų ir svaiginančių aromatų fone! Vasaros gėlių festivalis vyksta kiekvieną dieną bei tęsis iki pat pirmųjų rudens šalnų, rašoma pranešime spaudai.

Pakruojo dvaras
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją