„Pradėjome eiti, sviedėmės ties tuo medžiu, aš pamečiau akinius, o mano keliai atrodo va šitaip“, – pasakoja Žagarėje ėjusi ir nuo vėjo gūsio griuvusi mergina ir rodo į nubrozdintus kelius, sužeistą veidą ir su šaknimis išvirtusį medį.

Mergina rodo didelius ledų gabaliukus, kurių – pilnos pievos, o aplink – išvartyti medžiai, dėl kurių nėra galimybės automobiliams net pravažiuoti gatve. Taip ir panašiai atrodo visas Žagarės miestelis, tikina mergina.

Kitas internautas dalinasi filmuota medžiaga po krušos – vietomis ledukų toks sluoksnis, kad vaizdas labiau primena žiemą, o ne rugpjūčio mėnesio peizažą.

Trečias Žagarės gyventojas dalinasi vaizdu, kuriame vyras briste brenda per apsemtą miestelio gatvę. „Aš nematau, kur einu“, – brisdamas juokiasi vyras. Štai toks pirmadienis Žagarėje.


Lietuvos saugomos teritorijos informuoja, kad šiandien siautusi audra tiesiog nusiaubė Žagarę ir jos apylinkes. Lankytojų labai prašome nevykti į šio krašto pažintinius takus, lankytinas vietas. Dauguma šių vietų yra nepasiekiamos ir (ar) nesaugios lankymui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)