Pagal „Orų entuziastų“ feisbuko grupėje užvirusias diskusijas, matyti, kad su smarkia ledukų liūtimi susidūrė vilniečiai, ir panašu, kad kitas apskritis kruša kol kas aplenkė. Vilniečių užfiksuotus vaizdus stebėję kauniečiai komentavo, kad jų regione nieko panašaus nebuvę.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba iš anksto skelbė, kad trečiadienį galimas griaustinis, žaibai. Skelbta, kad po pietų po truputį ims formuotis pavieniai trumpalaikiai lietūs, kurie pasibarstys didesnėje šalies dalyje. Numatyta, kad vietomis lietų lydės griaustinis ir žaibai, kurių tikimybė didesnė rytinėje šalies pusėje.

Per perkūniją kai kur šiaurės vakarų vėjo gūsiai gali kilti iki 15-17 m/s. Nors vietomis trumpai atgaivina vasariškas lietus, temperatūra trečiadienį išlieka gana aukšta: Vilniuje, Kaune, Alytuje ir Tauragėje šils iki 24-26, ties Panevėžiu ir Šiauliais iki 22-24, Klaipėdoje bus apie 20 laipsnių.

Liūtis Vilniuje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)