Įkaitus orui miesto gatvės tampa karščiausiu stileivų podiumu, tačiau stilistei Violetai Krasovskai akį rėžia lietuvių daromos klaidos. Jai neprasprūsta nepastebėtos netinkamai vilkimos vasarinės suknelės, ne tos prie sportinių batelių mūvimos kojinės ir net ne taip, kaip derėtų, nešiojami saulės akiniai. Nenorintiems šią vasarą apsikvailinti ir skaudžiai prašauti pro šalį ji siūlo įsidėmėti svarbiausias dabartinio sezono taisykles.

„Jūs turite vos tris sekundes sudaryti apie save pirmą įspūdį, nes pirma jus pasitinka pagal išvaizdą, o tik tada jau klausosi, ką kalbate“, – primena V. Krasovska.

Kokie nauji vėjai išstūmė dar visai neseniai madingus buvusius drabužius? Koks manikiūras išduos, kad jūsų skonis prastas? Ir kas šiemet paplūdimyje bus laikoma tikra atgyvena? Jei nenorite tapti mados nusikaltėliu, šias stilistes pamokas siūlome bent iki rudens gerai įsikalti į galvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)