Renginiai prasidėjo dar išvakarėse

Tradicinė Jūros šventės mugė prasideda jau penktadienio vidurdienį – čia nuo 12:00 val. bus galima įsigyti ne tik gardžių lietuviškų maisto produktų, bet ir išskirtinio maisto iš svetur. Prekeiviai į Jūros šventę sulėkė ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš kaimyninės Latvijos, „Delfi ryto“ laidoje pasakoja šventėje dalyvaujanti žurnalistė.

Norintiems aplankyti kone visus šių metų Jūros šventės renginius, veikti tikrai bus ką – šiemet linksmybės prasidėjo dar išvakarėse oreivių varžybomis. Vakarinėje Jūros šventės dalyje nusimato jūra muzikinių pasirodymų, tapybos pleneras, kultūros renginiai.

Jūros šventė Klaipėdoje

Aurimo Valujavičiaus intriga ir scenos žvaigždės

Vienas iš laukiamiausių Jūros šventės svečių – jau tautos numylėtiniu ir herojumi be abejonės tapęs Aurimas Valujavičius – Jūros šventės metu pristatys dar vieną intrigą: „Neišduosiu, kokią, bet vakare jis kviečia į pokalbį ir papasakos apie savo keliones, savo planus, idėjas ir visa kita“, – pasakoja Delfi žurnalistė.

Aurimas Valujavičius

Jūros šventės scenoje pasirodys daug žinomų veidų, tarp kurių ir viena Eurovizijos žvaigždė iš Didžiosios Britanijos.

Jūros šventė Klaipėdoje

Dar ketvirtadienio vakarą autostradoje link Klaipėdos driekėsi spūstys norinčių traukti į pajūrį, o penktadienio rytą Klaipėda jau regimai braškėjo per siūles: juntamas itin didelis užimtumas, atvyko ir nemažai pareigūnų iš kitų miestų, kurie padės prižiūrėti viešąją tvarką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją