„Jau lyja dvi valandas ir galo nematyti – o ką tik atvykome į Palangą, nejau bus sugadintos visos mūsų atostogos“, – skundėsi su šeima iš Kauno atvykusi Agnė.

Dėl ypatingai prasto oro trečiadienio vidurdienį kurorto gatvės buvo visiškai tuščios – matėsi vos vienas kitas poilsiautojas, apsidengęs specialiomis striukėmis nuo lietaus ar nuo vėjo aplamdytais skėčiais. Kavinės, restoranai ir barai, siūlantys dienos pietus, taip pat visiškai tušti.

„Tokios blogos vasaros dar nebuvo – per saulėtas dienas nė vieno kambario neišnuomojau, o šiandien išvis nežinau ko tikėtis“, – prisipažino atvykstančių poilsiautojų prie senosios autobusų stoties laukianti viena Palangos „močiutė“. Nors už lovą kambaryje su bendrais patogumais ji savaitgalį prašė 10 eurų, šiandien ji pasiryžusi kainą sumažinti iki 8 eurų.

„Na, gal dar kokiu euru paimčiau ir mažiau, jeigu būtų šeima“, – prisipažino ji.

Nors be perstojo Palangoje lijo, iš savo darbo vietų nesitraukė smulkieji prekeiviai, šaltu oru siūlantys „atsigaivinti“ ledais ar šalta kava.

Sinoptikų prognozėmis, artimiausiu metu orai Palangoje pagerės – trečiadienį numatomas didelis debesuotumas su lietumi, taip pat žadamas ir griaustinis. Temperatūra dieną neviršys +17 laipsnių temperatūros.

Ketvirtadienį pajūryje jau turėtų būti giedra, bet termometro stulpeliai greičiausiai nepakils aukščiau +17 laipsnių. Penktadienį nors ir bus saulėta, bet vėl žadamas lietus. Tokie patys orai turėtų būti ir šeštadienį, tiesa, šiek tiek atšils – bus +20 laipsnių šilumos. Tačiau sekmadienis poilsiautojus turėtų išginti namo – visą dieną lis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)