Automobilių gausu ir pačioje Palangoje. Panašu, kad dalis žmonių tik atvyksta į pajūrį.

Policijos departamento Administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus viršininkas Dainius Šalomskas pataria iš pajūrio nevykti karščiausiomis valandomis. Pasak jo, saugiau ir patogiau gali būti tamsiuoju paros metu, praneša LRT Radijas.

Smiltynės perkėlos vadovas Darius Butvydas teigia, kad apie pietus jau formavosi eilės iš Kuršių nerijos į Klaipėdą. Pasak jo, popiet gali tekti laukti ir iki valandos ar pusantros, tad poilsiautojams rekomenduoja išvykti kiek įmanoma vėliau. Didžiausias srautas, pasak perkėlos vadovo, susidaro apie 18 val. vakare.

Šeštadienį į Kuršių neriją perkelta apie puspenkto tūkstančio automobilių.

Šiuo metu Palangoje yra 24 laipsniai šilumos, debesuota, tačiau vis išlenda saulė. Pranašaujama, kad oras dar sušils iki 27 laipsnių.

Remiantis duomenimis iš kelių oro sąlygų automatinių stotelių, daugelis valstybinės reikšmės kelių yra sausi, kiti vietomis drėgni dėl buvusio ar besitęsiančio lietaus.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną kai kur trumpai palis, galima perkūnija. Vėjas besikeičiančios krypties, 5–10 m/s, kai kur gūsiai iki 20 m/s.

Eismo informacijos centras įspėja dėl galimų pavojų keliuose ir ragina vairuotojus atkreipti dėmesį, kad esant stipriam vėjui ant kelių dangų, ypač miškingose vietovėse, gali būti nuvirtusių medžių ar nukritusių šakų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)