Tiesa, įstrigusieji jose neatrodo tuo pasipiktinę. Jie noriai fotografavosi, mojavo. Spūstyje įstrigo ir greitosios medicininės pagalbos automobilis.

Daugybė žmonių būriavosi ir šalia žuvies pardavėjų. DELFI anksčiau jie sakė, kad perkamiausios žuvys Palangoje – rūkytos skumbrės ir karšiai. Žuvis poilsiautojai paprastai veža lauktuvių.

Spūstis autostradoje
Perpiet iš pajūrio pajudėję poilsiautojai užgrūdo pagrindinę šalies eismo arteriją. Kaip nurodo DELFI reporteris, jau 32-ame kelio Klaipėda-Vilnius kilometre susiformavo spūstis.

Apie 37-ajame kelio Klaipėda-Vilnius kilometre įvyko avarija - į spūstyje stovintį „VW Golf“ atsitrenkė BMW X6, o jį pastarąjį automobilį - „Toyota Avenisis“.

Spūstis tęsėsi apie 5-6 kilometrus.

Poilsiautojai DELFI pasakojo, kad popiet spūsčių važiuojant iš pajūrio nebebuvo.

Gelbėtojų duomenimis, pajūryje ilgojo savaitgalio metu apsilankė maždaug milijonas žmonių. Buvo sustiprintos ir gelbėtojų, ir policijos pareigūnų, ir greitosios pagalbos medikų pajėgos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1031)