„Jei sudaužo stiklą, sulanksto mašiną, tai įsivaizduokit, kas liktų iš galvos ir kūno žmogaus, jei į tokią krušą papultų. Nei matęs, nei sapnavęs nebuvau“, – apie pirmadienį dar iki pietų ištikusią krušą pasakoja panevėžietis Gintaras.


Negailestinga kruša užklupo ir Delfi skaitytoją Aliną, kuri kaip tik automobiliu vyko keliu nuo Panevėžio link Kauno. Ties Ramygalos atkarpa pabiro tokie ledukai, kad iš automobilio priekinio stiklo nieko neliko. Apgadintas ir automobilio stogas, durelės, žibintai.

„Važiavome, pirmą smūgį gavome, tada sustojome, bet buvo siaubas“, – vis dar neatsigaudama Delfi komentuoja Alina. Ledui smogus į priekinį stiklą automobilyje sėdėjusios Alinos keliai pasidengė smulkiomis šukėmis. Moters teigimu, visa niokojanti kruša truko apie 15 min.
Facebook grupėje „Orų entuziastai“ internautai dalinasi ir daugiau vaizdų iš Panevėžio apylinkių, kuriose akivaizdu viena – tokios krušos nelinkėtumei niekam, o daugybė žmonių po šiandien ne tik atsisveikins su savo derliumi, bet ir turės remontuoti automobilius, taisyti šiltnamius, keisti langus.
Krušos padariniai, skaitytojos Neringos nuotr.

Štai internautė Neringa dalinasi neįtikėtino dydžio ledo gabalo, kritusio iš dangaus, nuotrauka, ir parodo, kas liko iš automobilio stiklo po tokio susirėmimo.

Krušos padariniai, skaitytojos Neringos nuotr.

Tuo tarpu Justina rodo, kas liko iš Panevėžio rajone augintų arbūzų – juos suskaldė didžiuliai ledo gabalai. Nepagailėjo ir stiklinio šiltnamio, šio stiklai taip pat išdaužyti.

Krušos padariniai, skaitytojos Justinos nuotr.

Gabrielė dalinasi kiek mažesnių ledo gabaliukų iš Panevėžio rajono, Naujamiesčio nuotraukomis, tačiau čia nuo ledukų kaip žiemą boluoja pievos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją