Žmonėms, kurie ruošėsi savaitgalį praleisti šiame kurorte, pirmiausia reikėjo iš anksto rasti nakvynės vietą. Nakvynės vietomis anksčiau nepradėję rūpintis poilsiautojai – turėjo nusivilti. Viešbučių kambarių rezervavimo platformoje „Booking.com“ penktadienį buvo galima pamatyti, kad Palangoje užsakyti net 99 proc. siūlomų kambarių.

Pigiausias variantas dviem žmonėms, vienai parai šioje platformoje kainavo 95 eurus. Už tokią sumą būtumėte gavę paprastą dvivietį kambarį su atskiru tualetu bei vonia. Bet tokių pasiūlymų buvo vos keletas.

Pajūryje įsikūrusių kavinių savininkai ir gatvės prekeiviai, dar praėjusį savaitgalį skundęsi nedideliu Palangos miesto svečių skaičiumi, šį savaitgalį tikrai galėjo džiūgauti – poilsiautojai tiesiog užplūdo miesto gatves. Norintys pavalgyti kavinėse ir restoranuose turėjo laukti gyvose eilėse. Jos nutįso ir prie įvairių atrakcionų bei kitas pramogas siūlančių vietų.

DELFI fotogalerijoje – naktinė J. Basanavičiaus gatvė, pilna linksmai nusiteikusių poilsiautojų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)