Pareigūani informuoja, kad siekiant užtikrinti poilsiautojų ir vietos gyventojų saugumą, užkardyti nusikalstamas veikas, Palangos miesto policijos pareigūnams talkina kolegos iš visos Lietuvos.

Nuo vasaros pradžios Palangos mieste papildomai dirba viešosios policijos patruliai iš kitų apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų, Lietuvos policijos mokyklos pareigūnai ir Klaipėdos apskrities VPK struktūrinių padalinių kriminalinės policijos ir prevencijos padalinių pareigūnai.

Policijos pajėgų sustiprinimui pasitelkta ir Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimo centro Kinologijos valdybos Kinologinės veiklos skyriaus pareigūnai su tarnybiniais šunimis.

Jie dalyvauja organizuojamose prevenciniuose renginiuose, padeda atskleisti nusikalstamas veikas, užtikrina visuomenės saugumą ir viešąją tvarką.

Tarnybiniai šunys panaudojami pėdsekystei, žmogaus, narkotinių ir psichotropinių, sprogstamųjų medžiagų, dingusių daiktų paieškai, sulaikant įtariamąjį.

Pareigūnai su tarnybiniais šunimis patruliuoja ir atokesnėse vietose, automobilių stovėjimo aikštelėse, daugiabučių namų kiemuose, parkuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)