Delfi žurnalistams pastebėjus kelias minutes Minijos ir Varnėnų gatvės sankryžą vaizdai pribloškė: vairuotojai lenda į sankryžą, stoviniuoja ant geltonai išbraižytų linijų, užkimšo eismą net važiuojantiems tiesiu keliu Minijos gatve.

Įstrigo net su garsiniais švyturėliais važiuojanti greitoji pagalba.

Nusidriekė ilgos eilės tiek iš vienos, tiek iš kitos Minijos gatvės pusės.

Kai kurie vairuotojai net laukia eilėje išlipę iš savo automobilių lauke.

Eilė juda itin lėtai.

„Kažkoks košmaras. Patys matote kokios eilės. Laukiam jau apie valandą. Ausyse jau zvimbia nuo garsinių automobilių signalų“, – Delfi sakė jauna vilniečių šeimynėlė Simas ir Viktorija.

Anot jų, labiausiai neramu dėl 3 ir 5 metų vaikučių, kurie kaista automobilyje.

„Prasidėjo verksmai ir „ožiukai“. Vykstame pailsėti, o dar neįpusėjus dienai esame pervargę ir pikti“, – sakė spūstyje laukiantys vilniečiai.

Pakalbinta spūstyje įstrigusi senjorė iš Kauno Janina į šią situaciją žvelgė ramiau.

„O ką padarysi, kai ilgąjį savaitgalį sutikti pajūryje nori pusė Lietuvos? Nori poilsio ir pramogų – teks pakentėti“, – šyptelėjo Janina.

Būrelis pakalbintų jaunių šiauliečių teigė, kad jau nepatekau į tris keltus ir vis dar laukiu eilėje.

„Spūstyje jau laukiame apie valandą – eilė juda lėtai“, – pasakojo su šiauliečiai.

Teko matyti ir nemalonių incidentų: vienas BMW vairuotojas bandė įlysti be eilės ir sulaukė pykčio bangos iš sąžiningai eilėje laukiančių vairuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)