Ir, matyt, ne be reikalo. Pasak Bendrojo pagalbos centro (BPC) Klaipėdos skyriaus budinčių pareigūnų, naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvo gauti 23 pranešimai iš Palangos apie triukšmą, konfliktus ir muštynes. Dauguma jų, būtent, iš J. Basanavičiaus gatvės.

Tiesa, kaip teigė BPC, pranešimų apie galimai nusikalstamas veikas J. Basanavičiaus gatvėje yra mažiau nei praėjusiais metais.

Dar gerokai prieš vidurnaktį iš J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrusių restoranų ir kavinių sklido tranki muzika. Viename iš jų buvo galima išgirsti muzikinę programą atliekančią, gatvės simoboliu tapusią Vitaliją Katunskytę. Gatvėje taip pat buvo galima paklausyti grupės „Patruliai“ ir atlikėjo Radžio Aleksandrovičiaus atliekamų koncertinių programų.

Vakaro ir nakties linksmybės Palangoje

Gatvę užplūdusioje minioje buvo galima sutikti daugybę jaunimo, švenčiančio mergvakarius ir bernvakarius. Įvairia šiai progai skirta atributika pasipuošusios kompanijos mielai pozavo DELFI fotografui.

Vakaro ir nakties linksmybės Palangoje

Viena merginų kompanija skundėsi, kad negalės patekti į vieną iš daugybės naktinių klubų, esančių J. Basanavičiau gatvėje. Pasirodo, tarp švenčiančių panelių yra dvi, kurioms dar tik 18 metų, o į klubą gali patekti tik vyresni nei 20 metų.

Kita, jau vaikinų kompanija įsigudrino pradėti išgerinėti tiesiog J. Basanavičiaus gatvės vuduryje. Sudrausminti aplinkinių, nepabaigtą tarą paliko gatvės viduryje ir pasišalino.

Ne ką mažesnį bernvakario vakarėlį, matyt, turėjo ir vienas vienuoliu persirengęs vaikinas. Atsiskyręs nuo kitų švenčiančių, vos pavilkdamas kojas jis ieškojo kelio namo.

Vakaro ir nakties linksmybės Palangoje

Jau ketvirtą savaitgalį reklamines skrajutes, kviečiančias į naktinį klubą, dalinantis Dovydas iš Klaipėdos DELFI papasakojo, kad muštynės J. Basanavičiaus gatvėje – kiekvieno savaitgalio atributas.

Vakaro ir nakties linksmybės Palangoje

„Net prieš keletą valandų čia įvyko susistumdymas tarp dviejų vaikinų kompanijų, o štai praėjusį savaitgalį net pats nesupratau, iš kur tarp besimušančių vyrukų atsirado beisbolo lazda. Viskas prasidėjo nuo to, kad vienas vaikinas pradėjo kabinėtis prie merginos iš kitos kompanijos“, – prisiminimais apie visai netolimą praeitį dalinosi pašnekovas.

Vakaro ir nakties linksmybės Palangoje

Supermeno kostiumu persirengęs skrajučių dalintojas pasakojo, kad naktiniai klubai vykdo griežtą patekimo į vidų kontrolę, o žmonės, pavartoję per daug alkoholio ir neįleisti pasilinksminti, tampa labai aršūs.

Nors ir gerokai po vidurnakčio, gatvėje dar buvo galima išvysti ir tėvus su mažamečiais vaikais.

Visą naktinės Palangos fotogaleriją kviečiame peržiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)