To poilsiautojai pačiame Klaipėdos miesto centre dar nebuvo regėję.

Ekstremalių pojūčių mėgėjas Aurimas Šacauskas su batais su vandens srove kilo į maždaug 8 m aukštį, darė visokius triukus, nardė kaip delfinas ir kaitino žiūrovų emocijas.

Sulaukta daug ovacijų ir palaikymo šūksnių.

„Fantastinis pasirodymas. Mano vaikai stebėjo išsižioję, o po pasirodymo šokinėjo iš laimės. Tiek aš, tiek vaikučiai panašius vaizdus esame regėję tik video įrašuose, o pamatyti tai savo akimis iš vos kelių metrų - nerealus jausmas“, – du „Delfi“ įspūdžiais dalijosi klaipėdietė Simona.

Žmonės, stebėdami šį šou, ėmė vieni kitų klausinėti: kur gali patys tai išbandyti, po pasirodymo ėjo pas šio pasirodymo atlikėją A. Šacauską pasiteirauti apie galimybes tai pajusti savo kailiu.

„Vien tai stebint kūną kaitino adrenalinas. Kažkas neįtikėtino“, – akivaizdžiai susižavėjusiom akim kalbėjo šį reginį matę klaipėdiečiai.

„Tokio pasirodymo Dangės upėje man nėra tekę organizuoti. Galiu pakilti virš vandens daugiau nei 10 metrų. Dangės upėje, kadangi ji siaura, dėl saugumo kilau gal į 7–8 metrų aukštį. Svarbu – saugumas“, – sakė „Flyboard“ pasirodymą surengęs Aurimas Šacauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją