Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, nors šventė kaip ir kasmet bus rengiama Kaune, joje laukiami visi, neabejingi geram skoniui ir linksmybėms. Kaip ir kiekvienais metais, veiklos ir geros nuotaikos šventėje tikrai nepritrūks: meistrai statines jau pildo keturių naujų rūšių gėrimais ir rengiasi visus susirinkusiuosius iš arčiau supažindinti su aludario profesija, o bene laukiamiausią metų renginį Kaune vainikuos ir įspūdingi Lietuvos scenos žvaigždžių pasirodymai.

Pagrindinė šventė vyks alaus daryklos kieme, tačiau nuošalyje nebus paliktas ir visas miestas. Renginio pradžią skelbs simbolinis įvykis: nuo miesto Rotušės iki pat daryklos bus vežama alaus statinė, kurios kamštį atkimš įmonės vadovas ir bravoro aludariai. Panaši tradicija tęsiasi jau ne vienerius metus, todėl ši šventės dalis – neatsiejama.

„Vakarinėje dalyje ant scenos pasirodys Marijonas Mikutavičius, „Sisters on Wire“ ir DJ Jonavi, tad labai laukiame atvykstant ne tik kauniečių, bet ir visų, norinčių gerai praleisti laiką. Susitikime liepos 22d. Kaune, Aludarių dienoje“, – į nemokamą renginį kviečia atvykti „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)