Užfiksuotas reiškinys įaudrino internautų fantaziją. Komentatoriai stebisi, jog „dangus nukrito į žemę“, „lyg ateiviai būtų nusileidę“, „kažkas iš fantastikos srities“.

Įspūdingą reginį užfiksavusi Jurgita Baltrušaitienė teigia, kad dangų stebi nuolat, o panašių reiškinių fotografija moteriai yra daugiau nei pomėgis.

„Reginys išties buvo įspūdingas. Gyvenu tarp miesto ir kaimo, esu iš Jurbarko, Skirsnemunėje. Turime sodybą, kuri yra labai dėkingoje vietoje, ne vieną įspūdingą gamtos reiškinį tekę ten užfiksuoti. Na, žinoma, visur ir visada viena akimi stebiu dangų, nes tai tapo jau kažkokia liga, manija, išprotėjimas“, – sako J. Baltrušaitienė.
Jurgos Baltrušaitienės kadrai

Pasak nuotraukos autorės, šį gražuolį debesį ji visai netikėtai pagavo trumpam užsukusi į kaimą – moteris juokiasi, kad tiesiog atsirado „laiku ir vietoje“.

„Tuo pat metu švietė saulė ir kabojo šis grožis. Gyvai, žinoma, vaizdas buvo labai įspūdingas. Lietaus nelabai buvo iš jo, ko gero, viską ten išlaistė. Nors atrodė grėsmingai, bet nebuvo nieko baisaus. Nelydėjo jo nei lietus nei perkūnija, nei žaibai. Ramus vatos kamuolys“, – pasakoja nuotraukos autorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją