Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas vyr. specialistas Laurynas Švalkūnas DELFI sakė, kad praėjusią naktį pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai.

„Pirmasis ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl asmens paieškos, antrasis – dėl disponavimo šaunamuoju ginklu, trečiasis – dėl viešosios tvarkos pažeidimo“, – aiškino jis.

Anot specialisto, dingęs asmuo – 1987 metais gimusi palangiškė. Apie tai, kad negali su ja susisiekti, pranešė moters mama. Tuo metu kiti atvejai nutiko poilsiautojams.

„Dėl disponavimo šaunamuoju ginklu pareigūnų tarnybinis pranešimas surašytas patikrinus automobilį. Jo daiktadėžėje rastas tam tikras daiktas, kurio negalima turėti. Kitas atvejis – viešoje vietoje kilo muštynės, po kurių asmenys sulaikyti“, – pasakojo L. Švalkūnas.

Jo teigimu, nuo 22 val. iki 10 val. ryto policijos pareigūnai reagavo į maždaug 30 pranešimų.

„Jei palyginsime su kitais vasaros savaitgaliais, tai pakankamai nedaug“, – leido suprasti jis.

Palyginimui, 2014 m. Joninių naktį policininkai gavo net 65 pranešimus apie įvairius nusikaltimus. Tais pačiais metais vykusioje sezono atidarymo šventėje registruoti 35 pranešimai.

Savo ruožtu Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas DELFI sakė, kad gelbėtojams naktis praėjo ramiai.

„Naktis labai gerai praėjo. Poilsiautojai ir vakare, ir dieną elgėsi tvarkingai, jokių incidentų nebuvo“, – aiškino jis.

J. Pirožniko teigimu, visas prasidėjęs vasaros sezonas kol kas buvo ramus, tad jis tikisi, kad ramiai praeis ir ilgasis savaitgalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)