Priešingai, ištikus bėdai telefonas gali netgi padėti – nepasiklysti, surasti įdomią lankytiną vietą ar padaryti puikią nuotrauką ir visa tai – visiškai nemokama.

„My Day – Countdown Timer“

Vasaros laukiame visi, tačiau kur kas labiau nei jos dažnai trokštame atostogų. Ši programėlė tokioje situacijoje – tikras pagalbininkas. Labai patogiai joje leidžiama pasirinkti datą, kurios laukiama, o švelnių spalvų dizainas iš karto pakelia nuotaiką.

„Packing List“

Susiduriate su sunkumais pakuodamiesi daiktus? Nuo šiol tai padaryti bus lengviau. Šioje programėlėje galite susikurti daiktų sąrašą, kurį būtinai turite pasiimti, į jį įterpti naujus daiktus ar ištrinti senus. Daiktų sąrašu taip pat galima pasidalyti su kitais ar jį atsispausdinti.

„Tagwhat“

Tai išsamiausia programėlė apie vietas, kurias galima aplankyti. „Tagwhat“ yra bene tobuliausias kompanionas kelyje – tarsi gidas, kuris parodo, kokios įdomiausios vietos yra šalia tos vietos, kur esi.

„Lunchbox“

Su šia programėle lengvai rasite vietas, kur yra skanus maistas bei gėrimai. Viskas, ką turite padaryti, tai pažymėti, ko ieškote, kavinių, restoranų, barų ar naktinių klubų ir programėlė tai suras už jus. Tiesa, kol kas ši programėlė neveikia Lietuvoje.

„Word Lens“

Esate svečioje šalyje ir nesuprantate, ko nori ar iš Jūsų reikalauja priešais esantis užrašas? Įsijunkite telefono kamerą ir ji Jums išvers. Programėlė „Word Lens“ verčia matoma tekstą iš ir į anglų, ispanų, vokiečių, prancūzų, rusų, italų bei ispanų kalbų, o tam nereikia net jokio interneto. Su šia programėle tikrai suprasite viską, kas parašyta svečia kalba. Žinoma, programėlė neišvers ranka rašytų užrašų, tačiau su spausdintais rašmenimis nekils jokių sunkumų.

„PicsArt“

Ši programėlė buvo savarankiškai pasiskelbusi „Android“ # 1 nuotraukų redagavimo programėle. Nors tai diskutuotina, sunku nesutikti, kad tai fantastiška ir paprasta naudoti programa. Naudoti efektus ir lipdukus paprasta, nereikia sudėtingų pamokų ir bandymo kas kur ir kaip.

„CameraPlus Pro“

Puiki nuotraukų redagavimo aplikacija, su kuria galėsite redaguoti savo nuotraukas, esančias telefone, ar daryti jas naudodami tam tikrus nustatymus. Įvairūs nuotraukų koregavimo įrankiai, nuotraukoms daryti skirtos papildomos funkcijos ir galimybė pasidalinti nuotraukomis su draugais - visa tai rasite šioje aplikacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)