Būtent taip nutiko 40-ies Jose Caballero iš Floridos, kuris šiandien dviems su puse metų pasiųstas į kalėjimą už tai, kad praėjusią liepą su savo 21 metų drauge Elissa Alvarez šėliojo paplūdimyje.

Pora jau prieš tai buvo pakliuvusi į policijos akiratį dėl seksualinės aistros tenkinimo viešumoje. Jiems pareikšti kaltinimai už tai, kad jie vidury dienos perpildytame paplūdimyje priešais keturių metų vaiką atliko lytinį aktą.

Gegužę J. Caballero ir E. Alvarez buvo pripažinti kaltais už nešvankų ir gašlų elgesį šalia vaikų. Teisme prokuroras pareiškė, kad dėl tokio poros elgesio yra nukentėjusiųjų, be to viskas buvo nufilmuota. Tuo tarpu poros advokatas pareiškė, kad J. Caballero ir E. Alvarez nebūtinai užsiiminėjo seksu, nors taip ir atrodė. "Galbūt ji tiesiog šoko ant jo," - pažymėjo poros advokatas.

Prokuroras sureagavo taip: „Argumentas, kad kaltinamoji šoko savo vyrui verčia suabejoti sveiku kaltinamųjų protu“, - rašo „Huffington Post“.

Du su puse metų – gana nedidelė bausmė J. Caballero, kuris jau anksčiau nuteistas aštuoneriems metams už narkotikų platinimą ir kuriam grėsė 15 m. kalėjimo. E. Alvarez nuteista lygtinai ir paleista į laisvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)