„Mes šį įkaušusį vyriškį pamatėme su moterimi ir įspėjome, kad paliktų paplūdimį. Tuoj pat gavome kitą iškvietimą, kad dar keli vyriškiai girti ir skubėjome į netoliese esančią kitą vietą. Kai jau grįžome atgal, moteris pasakė, kad kalbėjo telefonu ir nepastebėjo, kur dingo jos vyras“, - pasakojo BĮ „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas, Klaipėdos gelbėtojų vadas Aleksandras Siakki.

Paplūdimys

Vyro gelbėtojai ieškojo po visą paplūdimį, daugybę kartų per garsiakalbį apibūdino kaip jis atrodo, kokios spalvos glaudės ir kitus bendrus požymius.

Pranešta net policijai, kad dingo vyriškis.

„Norėjome net į dangų kelti sraigtasparnį, tačiau vieni poilsiautojai pranešė, kad jį matė su kitu įkaušusiu vyriškiu girtuokliaujantį. Kiti poilsiautojai jį teigė pastebėję miegantį ant medinio tako. Dar vėliau gavome žinių, kad jis jau atsidūręs maždaug už kilometro atstumo prie Kopų gatvės stotelės ir ten vaikštinėja su glaudėmis“, - pasakojo A. Siakki.

Paplūdimys

Pagaliau po 5 valandų paieškų vyriškis buvo rastas.

A. Siakki teigė, kad šį savaitgalį Pirmojoje Melnragėje daug alkoholį pavartojusių žmonių, kuriuos teko išprašyti iš paplūdimio.

„Tikslaus skaičiaus nepasakysiu, bet tikrai buvo ne vienas, ne du ir ne trys. Visą dieną buvo tokių“, - akcentavo A. Siakki.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją