„Delfi“ eteryje – nuotykių kupina dokumentika iš vasaros sostinės Palangos

Vasara ne vasara be lietuviško pajūrio. Visus išsiilgusius karščio ir pramogų „Delfi“ kviečia nusikelti į vieną populiariausių šalies kurortų – Palangą. Visą liepos mėnesį ten gyvens ZIP FM vedėjų komanda, kuri savo kailiu išmėgins pajūrio linksmybes ir pristatys jas laidoje „Bandom Palangą“. Laidą bus galima pamatyti nuo liepos 3 dienos DELFI ir DELFI TV darbo dienomis 19.30 val.

Į Palangą ZIP FM vedėjai kraustosi jau vienuoliktą vasarą iš eilės. Vienas iš laidos kūrėjų Gedas Saročka sako, kad į vasaros sostinę iškeliauja visas kolektyvas – laidų vedėjai, prodiuseriai, redaktoriai, operatorius, fotografas, dizainerė. Dauguma važiuoja su šeimomis.

„Sako, draugai šeimomis važiuoja atostogauti, mes šeimomis važiuojame dirbti (juokiasi, – red. past.). Šįkart turėsime ne tik tiesioginį darbą – vesti radijo laidas, kalbinti svečius, dalinti prizus, bet ir dar vieną, mums naują – fiksuoti Palangos kasdienybę, įdomybes, aktualijas ir visa tai parodyti DELFI TV žiūrovams“, – tikina jis.

Žiūrovų lauks iš tiesų įdomus turinys, sako G. Saročka.

„Susidarėme apie 100 temų sąrašą, kurios įdomios mums patiems: nuo pigiausios kavos iki žvejybos Baltijos jūroje, nuo japoniško unitazo paieškos ir išbandymo iki nekilnojamojo turto kainų, nuo vyrų/moterų pliažų lankymo iki bokso kriaušės Basanavičiaus gatvėje. Ne eterio metu tyrinėsime Palangą, išbandysime ją, patarsime žadantiems atvykti, ragausime, teirausimės kainų, fiksuosime madas, bandysime ir patys neatsilikti.

Eglė Kernagytė-Dambrauskė labai nori nusifotografuoti su papūga ir smaugliu, susirasti vietinę būrėją, Ieva Kakariekaitė žada ekskursiją po turgų ir kokią meno galeriją, Rimvydas Černiauskas su metalo detektoriumi paplūdimyje ieškos lobio, aš išbandysiu pirtį ant Baltijos kranto, maksimalų vandens motociklo greitį ir t.t.“, – pasakojo laidos vedėjas.

Jis pridūrė: „Vasarą Palanga yra pats įvairiausias Lietuvos miestas, kur atsitinka įdomūs dalykai.“

„Delfi“ Video vadovas Artūras Paknys sako, kad laidą žiūrintys gyventojai tikrai galės pasijusti tarsi ir patys dalyvauja vedėjų sugalvotose linksmybėse bei avantiūrose: „Net jei neplanuojate šiuo metu važiuoti į Palangą, viską, kas ten vyksta, galėsite stebėti iš taip arti, kad tikrai neapleis jausmas, jog patys ten nusikėlėte.“

„Bandom Palangą“ žiūrėkite per DELFI ir DELFI TV nuo liepos 3 iki 28 dienos darbo dienomis 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją