„Begalinis audrų ilgesys privertė trumpam atidėti visus darbus, išlėkti laukuosna ir pasitikti galingus lietaus debesis dideliame aguonų lauke. Tik, ko gero, išdžiūvusios žemės troškulys buvo didesnis už manąjį alkį“, – dalindamasis savo užfiksuotu kadru grupėje „Sky Chasers“, rašo fotografas Gintas.

„Nuostabu. Kiek žiedų laukia lietaus. Stipri energetika“, „Eina peklon, kaip gražu“, „Pasakiškai“ – tokiais komentarais internautai apipylė nuotrauką ir puolė domėtis, kur galima rasti kadre esantį aguonų lauką, tačiau nuotraukos autorius paslapties neatskleidžia.

„Delfi“ kalbintas fotografas prideda, kad aguonų lauke pavyko užfiksuoti ir daugiau kadrų, tačiau jie dar nesuredaguoti, o internautų dėmesiui išrinktas įdomiausias kadras.

„Tiesiog jau iš vakaro žinojom, kad bus audra. Turim krūvas programėlių, masė internetinių svetainių, kurių dėka sužinom apie audrų intensyvumą, apytikslę jų lokaciją, tad iš vakaro pasivažinėjau ir paieškojau įdomesnės lokacijos. Beliko tik atvažiuoti į iš anksto numatytą vietą ir pasiimti tai, ką pasiūlė dangus“, – kadrą komentuoja fotografas Gintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją