Svarbu ir tai, kad žema kaina galioja skrydžiams į abi puses, o tiek išvykimo, tiek grįžimo laiką galite rinktis iš kol kas gausaus datų sąrašo. Šiuo metu pigiai išvykti iš Stokholmo į Kuala Lumpurą galite dar pakankamai anksti – rugpjūčio 27 ar 28 dieną.

Taip pat – rugsėjo 10, 11, 17, 18 ir 24 dienomis bei kai kuriomis vėlesnėmis datomis. Be abejo, šios dienos gali sparčiai kisti, tad norint įsigyti žemiausių kainų bilietus verta paskubėti. Nors, iš kitos pusės – dar ne per vėlu „atsirasti“ ir naujoms pigių skrydžių datoms, tad praleidus vieną galimybę, nustoti žvalgytis kitos tikrai neverta.

Anksčiausios pigių skrydžių su „Turkish Airlines“ į Honkongą datos – Lapkričio 6, 7, 13 ir 14 dienos. Nei spalio, nei gruodžio mėnesiais tokių pigių bilietų (422 eurai arba maždaug 1526 litai žmogui į abi puses) iš Stokholmo į Chek Lap Kok oro uostą ši Turkijos oro linijų bendrovė kol kas nesiūlo.

Svarbu ir tai, kad ieškant pigių skrydžių „Turkish Airlines“ informacinėje ir bilietų rezervavimo sistemoje (ne tik Honkongo bei Kuala Lumpuro, tačiau ir kitomis kryptimis), geriausia yra pažymėti „lanksčios kelionės datos“ mygtuką, paprastai indikuojantį trijų dienų intervalą – taip žemiausios kainos skrydžio data nepasimes, jeigu yra pasikeitusi, t.y. pavyzdžiui „nuslinkusi“ diena arba pora į vieną ar kitą pusę.

Jau susiplanavus skrydį į Honkongą ar Kuala Lumpurą, keliautojui taip pat reikėtų pasirūpinti galiojančiu sveikatos draudimu – ši taisyklė galioja ir vykstant į kitas tolimas šalis. Kadangi Honkongas, kaip ir Makao, yra Kinijos Liaudies Respublikos specialusis administracinis regionas, priešingai, negu į pačią Kiniją, čia Lietuvos piliečiai gali vykti be vizų – panašių migracijos apribojimų lietuviams neturi ir Malaizija.

Apsistoti Honkonge – ne ką pigiau nei bet kurioje Vakarų Europos sostinėje. Vieta keturviečiame viešbučio kambaryje čia kainuoja nuo 46 litų, o už kambarį trijų žvaigždučių komplekse tektų pakloti vidutiniškai 300 litų.

Viešbučių kainos Kuala Lumpure prasideda jau nuo 50 litų už kambarį parai. Tačiau net patys prabangiausi apartamentai čia kainuoja vos dvigubai brangiau už, tarkime, kambarį trijų žvaigždučių viešbutyje. Palyginimui, liuksas penkių žvaigždučių Pacific Regency Hotel komplekse nakčiai yra prieinamas vos už 170 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)