Iš Europos žemiausia kaina Oklendas su „China Southern Airlines“ pasiekiamas iš Londono Heathrow oro uosto, o skrisdami „Airbus A320“ arba „Airbus A321“ lėktuvu, kuriam laikui turėsite stabtelti Guangzhou oro uoste. Kelionė į abi puses, išskrendant iš Londono šių metų lapkričio 1, 3 arba 6 dieną, o atgal iš Oklendo – lapkričio 14, 16 arba 19 dieną kainuotų 2983 litus žmogui, užsisakant bilietus tiesiai iš „China Southern Airlines“.

Palyginimui, analogiškas skrydis tokiu pat maršrutu kitomis datomis kainuotų apie 5000 litų, o pasirinkus pigesnį variantą, pavyzdžiui, tiesioginį skrydį iš Londono Heathrow į Tarptautinį Oklendo oro uostą, už 26 valandų trukmės skrydį pirmyn ir beveik 29 valandų trukmės skrydį atgal kartu oro linijų bendrovei „Air New Zealand“ tektų sumokėti 3873 litus.

Dar vienas nebrangus variantas, itin tinkantis tiems, kuriems nepavyks „pataikyti“ į žemesnės kainos „China Southern Airlines“ datas – skrydis ta pačia kryptimi su oro linijų bendrove „Cathay Pacific“. Beveik visą laiką kryptimi Londonas – Oklendas su trumpa „stotele“ Honkonge šios avialinijos skraidina už pastovią 3293 litų kaina.

Viešbutį Oklende parai galima išsinuomoti už šiek tiek daugiau nei šimtą litų – pavyzdžiui, naktis netoli oro uosto įsikūrusiame keturių žvaigždučių „Base“ komplekse kainuoja 135 litus, o už nakvynę čia pat esančiame hostelyje tektų užmokėti 63 litus.

Penkių žvaigždučių apartamentų kainos Oklende – žymiai aukštesnės. Štai, naktis tokios klasės Chifley Suites komplekse kainuoja 244 litus, tuo tarpu prabangiame „Sofitel Auckland Viaduct Harbour“ – 479 litus. Šiek tiek pigesnis analogiškų „penkių žvaigždučių“ variantas - „Rendezvous Grand Hotel Auckland“. Čia para kainuoja maždaug 248 litus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)