20 kilometrų nuo Gento esantis Lokereno miestas Flandrijos šiaurėje į festivalį kviečia jau 39 – ąjį kartą nuo pat 1975-ųjų. Čia yra pasirodę legendiniai „Sex Pistols“, „The Cure“, taip pat „Bauhaus“, o šiais metais dominuos populiarioji muzika, rokas bei žinoma, elektronika.

Tačiau bus galima išgirsti ir nemažai sunkiosios muzikos, o taip pat atsipalaiduoti regio ritmu. Pirmąją festivalio dieną ant scenos užlips Pitbullis, dešimt dienų bėgyje senojo roko mėgėjai galės paklausyti Deep Purple, Iggy and the Stooges bei Alice Cooper, o sunkiosios muzikos fanai šėls su tokiomis garsenybėmis kaip Motorhead, Trivium ar Fear Factory.

Lokereno miesto festivalis – tai galimybė įvairios muzikos mėgėjams susirinkti į vieną festivalį ir paklausyti mėgstamiausių grupių iš viso pasaulio. Renginys truks 10 dienų, tačiau lankytojai galės patys pasirinkti, kiek dienų nori linksmintis: pardavinėjami atskirų dienų ir bendri viso festivalio bilietai. Vienos dienos kaina svyruoja nuo 25 iki 40 eurų (nuo 85 iki 140 litų) , tačiau labiau apsimoka pirkti dešimties dienų bilietą ir sumokėti tik 130 eurų (apie 450 litų) už pusantros savaitės non-stop muzikos fiestą. Tiesa, už papildomus 25 eurus taip pat galima įsigyti festivalio maisto/gėrimų kortelę.

Pigiausias būdas nukeliauti į festivalio vietą – skristi “Ryanair” avialinijų lėktuvu iki Briuselio Charleroi oro uosto ir traukiniu ir su persėdimu Briuselio Midi stotyje pasiekti Lokereną. Skrydis į Belgiją perkant bilietą dabar kainuotų apie 300 litų, o kelionė traukiniais – apie 25 eurus (beveik 85 litai). Kelionė nėra pigi, tačiau tikri festivalių mėgėjai galės išgirsti daugiau nei 100 garsiausių muzikos atlikėjų vieno milžiniško renginio metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją