Marius Kamarauskas pasakoja, jog gamta, o ypač jos spalvos ir nenuspėjamumas vaikiną domino nuo pat vaikystės, o tai pamažu peraugo į šalies grožį atskleidžiantį hobį.

„Šis mini projektas „Lietuvos peizažo spalvos“ buvo sugalvotas atsitiktinai, tiesiog pastebint, kiek aplinkui daug ryškių ir gražių spalvų. Pagrindinė mintis buvo sudaryti Lietuvos trispalvę, iš spalvų, kurias galime rasti Lietuvoje. Manau, kad tai puikiai pavyko“, – Delfi pasakoja Marius.

Befilmuodamas paskutinę spalvą raudoną, Marius sako nusprendęs įamžinti ir kitų gamtos spalvų, o ši tikrai gali pasiūlyti daug daugiau nei tik geltoną, žalią, raudoną: „Taigi, dabar jei pamatau kokią įdomesnę spalvą gamtoje, stengiuosi jas užfiksuoti, paskutinioji – tamsiai mėlyna, – ruginio vikio peizažas“.
Mariaus Kamarausko nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją