Jei nori laimėti ir pradžiuginti save, šio straipsnio pabaigoje, „Facebook“ komentarų lauke, parašyk „Draugai, vasarojam su Tuborg ir DELFI VASARA!“ Laimėtojai paaiškės burtų keliu. Konkursas vyksta iki liepos 1 dienos (trečiadienio) 23:59 val. Nepamiršk pasidalinti džiugia naujiena su savo draugais – jei nepasiseks Tau, galbūt pavyks laimėti Tavo draugams!

Konkurso sąlygos:

1. Konkurso prizas – rankšluostis ir ausinės.
2. Konkursas vyksta iki liepos 01 d. 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi  „Facebook“ komentarų lauke po šiuo straipsniu „Draugai, vasarojam su Tuborg ir DELFI VASARA !
Ausinės

4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu liepos 02 dieną.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai –  išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti kaip per viena kalendorinę savaitę . Jeigu pirmasis nugalėtojas neatsiliepia, renkamas kitas nugalėtojas, jam taip pat pranešama asmenine žinute „Facebook“. Jis turi atsiliepti per vieną dieną nuo paskelbimo.
7. Visi laimėtojai, gyvenantys Vilniuje prizus galės atsiimti Vertas verslo centre esančioje DELFI redakcijoje Gynėjų g. 16, Vilniuje. Kitiems laimingiesiems prizai bus pristatyti paštu.

Konkursą laimėjo: 

Neringa Vaidilienė
Birutė Sliosorienė
Žydrūnas Vaidila
Karolis Žemaitis
Eva Line
Paulius Visockas
Rožė Ivanauskaitė
Bronius Armonius
Tadas Valentėlis
Karolina Remeikytė

Sveikiname nugalėtojus !