Kelionę į abi puses maršrutu Stokholmas-Stambulas-Mumbajus tarp rugpjūčio 1 ir lapkričio 30 d. galima įsigyti vos už 380 eurų arba 1311 litų. Kelionė pirmyn kainuotų apytiksliai 187 eurus arba maždaug 645 litus (skrendant maršrutu Kaunas-Stokholmas-Stambulas-Mumbajus – apie 700 litų), atgal – nuo 193 eurų arba kažkur 665 litus (skrendant maršrutu Mumbajus-Stambulas-Stokholmas-Kaunas – maždaug 730 litų).

Taigi, tokia kelionės į Mumbajų iš Kauno galimybė į abi puses žmogui kainuotų apytiksliai 1426 litus. Pati kelionė truktų apie 13 valandų (įskaitant persėdimo Stambule trukmę), tačiau atsižvelgiant į laiko juostų skirtumą, realiai skrisdami „sugaištumėte“ maždaug parą.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad skrisdami su „Turkish Airlines“ galite koreguoti persėdimui skirtą laiką ir sustojimą Stambule „prailginti“ iki beveik keturių parų – taip vienos kelionės metu gausite progą pamatyti mažiausiai du į didžiausių pasaulio miestų sąrašą patenkančių metropolių.

Apsistoti Stambule galima ir už 25 - 40 litų nakčiai, tačiau verta pažymėti, kad šiame mieste – vienos žemiausių prabangių viešbučių kainos pasaulyje. Tad kodėl nepasinaudojus proga – pavyzdžiui, viename iš centrinių miesto – Taksimo rajone įsikūręs penkių žvaigždučių „Full House Residence Istambul“ kompleksas nakvynę geriausiose iš turimų apartamentų siūlo vos už 150 litų.

Brangiausiame Indijos mieste kainos šiek tiek aukštesnės, tačiau taip pat itin priimtinos keliautojui iš Lietuvos. Mumbajaus North Central rajone įsikūręs keturių žvaigždučių Bandra Residency Mumbai viešbutis siūlo nakvynę už 140 litų asmeniui, o tokios pat klasės Ramada Powai, esantis rytinėje miesto dalyje kambarį parai išnuomos už 200 litų.

Prabangus Vakarų Mumbajuje įsikūręs penkių žvaigždučių Svenska Hotel Mumbai apartamentus parai pasiūlys už maždaug 250 litų, o netoli esantis tokiu pat žvaigždučių kiekiu besididžiuojantis Orchid Mumbai – už apytiksliai 350 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)