Dažniausiai Jums bus pasiūlyta apsistoti viename iš Tenerifės kurorto viešbučių arba apartamentuose, įsikūrusiuose šio miesto apylinkėse – žinoma, taip pat netoli smėlėto paplūdimio.

„Didesnes“ akcijas šiuo metu siūlo kelionių organizatorius „Novaturas“. Savaitės trukmės išvyka į Tenerifės Golf del Sureso priemiestį su apgyvendinimu vienviečiame studijos tipo kambaryje CLC Sunningdale Village komplekse žmogui kainuoja 1959 litus žmogui. Spalio pabaigoje-gruodžio pradžioje tokia pat kelionė kainuotų 2019 litų žmogui.

Tenerifės Plaja de las Amerikasas apylinkėse, t. y. pačiame kurorto centre įsikūrusiame Barranco Bungalows komplekse, užsisakę kelionę iš „Novaturo“, septynias dienas ilsėtumėtės už 2009 litus. Centrinis miesto paplūdimys nuo viešbučio nutolęs maždaug per puskilometrį, tad susigundžius šiuo apgyvendinimo variantu, vieninteliu galvos skausmu liktų išsikraustymas iš Barranco Bungalows – pietinis Tenerifės oro uostas įsikūręs maždaug už 20 kilometrų nuo Plaja de las Amerikasas.

Agentūra „TopTravel“ savaitės trukmės kelionę į Tenerifę, įsikuriant trijų žvaigždučių Tanausu viešbutyje kurorto Santa Cruz priemiestyje, siūlo įsigyti už 2809 litus (kaina vienam asmeniui). Tai pakankamai patrauklus, tačiau ne itin populiarus tarp keliautojų iš Lietuvos poilsio variantas, tad pasirinkę jį gausite šiek tiek daugiau privatumo ir ramybės, negu įsikuriant triukšmingosios Plaja de las Amerikasas prieigose. Primokėjus dar apie 150 litų, į kainą bus įskaičiuoti ir vadinamieji „kontinentiniai pusryčiai“ – papildomas maitinimas Tanausu viešbutyje.

Kainos prasme ypatingai patrauklią alternatyvą poilsiui Tenerifėje pateikia kelionių agentūra „Marco Polo Travel“. Šis turistinių išvykų organizatorius siūlo 11 dienų trukmės apsistojimą rytinėje Kanarų salyno dalyje esančioje Lanzarotės saloje. Čia įsikūrusiame dviejų žvaigždučių Las Terrazas del Puerto viešbutyje galėsite poilsiauti už 1166 litus. Į kelionės kainą taip pat įskaičiuotas skrydis Vilnius-Londonas-Lanzarotė ten ir atgal. Už papildomą maitinimą Las Terrazas del Puerto dar tektų primokėti apie 140 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)